Start zoom

Styling

Volumiser

Artikelnr. 110070

Wees de eerste om dit product te waarderen

150ML

Levertijd 1-3 werkdagen

€ 29,50
Basisprijs per 100 ML: € 19,67 Incl. 21% BTW, excl. Leveringkosten

Levertijd 1-3 werkdagen

  • of

Ga voor een deskundig en persoonlijk advies naar uw La Biosthétique-salon.

De lichte gel geeft het haar merkbaar en zichtbaar volume. De kleine deeltjes bedekken de haarschubben als een ultrafijne film, versterken het haar eng even het meer body en textuur met een cumulatief effect dat bij elke toepassing wordt versterkt. Of het nu met luchtdroging of warmtestyling is en met een borstel of met je vingers, fijn haar krijgt een lossen en lichte body en beweging tot aan de wortels. Deze gel is de perfecte oplossing voor natuurlijke stijlen met gewichtloos volume.

Een volume gevende, gewichtloze gel voor haar met merkbaar meer textuur en zichtbare body met een cumulatief effect na elke toepassing.

Een verknopende tarwe-eiwit zorgt voor meer body.

Verdeel gelijkmatig een voldoende hoeveelheid gel (2-3 pompjes voor halflang haar) van de wortels tot de punten van pas gewassen haar, en droog je haar vervolgens met je vingers of een borstel. Een föhn, mondstuk en borstel kunnen worden gebruikt om nog meer volume tot aan de wortels te krijgen. Het cumulatieve volume-toevoegende effect kan worden opgemerkt na slecht een paar behandelingen. Gebruikers kunnen er ook voor kiezen om kleine hoeveelheden andere gewichtloze stylingproducten op hun droge haar aan te brengen om hun look af te maken.

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen beschikbaar

Beoordeel dit product

Meer producten uit de categorie Styling

Delen op

x