Start zoom

Styling

Volume Powder

Artikelnr. 110853

Snel Overzicht

Dit innovatieve hightech haarpoeder zorgt bij fijn haar onmiddellijk voor volume, stevigheid en structuur – 24 uur lang, luchtig zonder te plakken.

Wees de eerste om dit product te waarderen

14Gr

Levertijd 1-3 werkdagen

€ 23,50
Basisprijs per 100 Gr: € 167,86 Incl. BTW, excl. Leveringkosten

Levertijd 1-3 werkdagen

  • of

Ga voor een deskundig en persoonlijk advies naar uw La Biosthétique-salon.

Kort of lang, maakt niet uit. Het unieke hightech haarpoeder tovert perfect volume in elk haar en zorgt voor een matte structuur en duurzaamheid – 24 uur lang, zonder te plakken. Dit wordt mogelijk gemaakt dankzij de innovatieve, op 2-fasen gebaseerde hightech formule uit waterafstotende kiezelgel en wateroplosbare harsen. Het verdwijnt bijna gewichtloos in krachteloos, fijn haar en verandert het in een weelderige haardos met push-up effect. Volume Powder is niet alleen optimaal geschikt voor 'undone looks', maar ook perfect voor het veranderen van het kapsel of voor onderweg als het snel moet gaan.

Dit innovatieve hightech haarpoeder zorgt bij fijn haar onmiddellijk voor volume, stevigheid en structuur – 24 uur lang, luchtig zonder te plakken.

De haren losjes scheiden, Volume Powder voor meer volume en stand op de haarwortels aanbrengen en lichtjes wrijven. Te gebruiken als een zoutvaatje. Uitsluitend aanbrengen op droog haar. Met mate gebruiken omwille van het intense effect (volstaat voor 40-60 toepassingen) Geen verdere producten toevoegen als finish. Na de haarwassing en voor het föhnen kunnen stylingproducten zoals bijvoorbeeld Volumising Lotion uit de styling serie worden gebruikt.

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen beschikbaar

Beoordeel dit product

Meer producten uit de categorie Styling

Delen op

x