Start zoom

Haarverzorging

Visarôme Dynamique N

Artikelnr. 120318

Snel Overzicht

Het aromacomplex Visarôme Dynamique N kalmeert zowel de vette als de vochtige hoofdhuid en creëert de optimale omstandigheden voor een gezonde haargroei.

Wees de eerste om dit product te waarderen

30ML

Levertijd 1-3 werkdagen

€ 34,50
Basisprijs per 100 ML: € 115,00 Incl. BTW, excl. Leveringkosten

Levertijd 1-3 werkdagen

  • of

Ga voor een deskundig en persoonlijk advies naar uw La Biosthétique-salon.

Een actieve stofwisseling is de juiste voorwaarde voor een goed functionerende hoofdhuid. Een hyperactieve stofwisseling leidt echter tot een sterke doorbloeding en tot een verhoogde talg- en zweetproductie. Dit uit zich in onaangenaam vet of sliertig haar. Beide zien er onverzorgd uit. En de hoofdhuid is bovendien ook nog verhit en geïrriteerd. Een nachtmerrie - niet alleen voor de hoofdhuid, maar ook voor de gemoedstoestand. Dan komt het aromacomplex Visarôme Dynamique N als geroepen. Edele en pure natuurlijke etherische oliën uit geurige jeneverbes, cipres en salie strelen de hoofdhuid en hydrateren en kalmeren het haar. De doorbloeding wordt genormaliseerd, de zweetproductie neemt af. De hoofdhuid wordt zuiverder en frisser, de functie verbetert en irritaties nemen snel af. De harmonische geur ontspant en verkwikt. Deze kleine olfactorische reis verbetert de stemming en geeft nieuwe kracht. Visarôme Dynamique N brengt hoofdhuid, haar en ziel weer in balans.

Het aromacomplex Visarôme Dynamique N kalmeert zowel de vette als de vochtige hoofdhuid en creëert de optimale omstandigheden voor een gezonde haargroei.

  • Natuurlijke etherische oliën uit jeneverbes, cipres en salie: remmen de zweetklieractiviteit, kalmeren en werken het vet tegen

Meermaals per week 1 tot 1,5 pipetten Visarôme Dynamique N gericht op de hoofdhuid verdelen en aansluitend met de vingertoppen heel lichtjes in de huid masseren. Ontspannen en van nieuwe frisheid genieten.

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen beschikbaar

Beoordeel dit product

Meer producten uit de categorie Haarverzorging

Delen op

x