Start zoom

Haarverzorging

Visarôme Dynamique EN

Artikelnr. 120639

Snel Overzicht

Een natuurlijk aromacomplex stimuleert de energievoorziening van de hoofdhuid en de haarwortels, geeft nieuwe levensenergie en voorkomt leeftijdgerelateerde functionele traagheid van de hoofdhuid.

Wees de eerste om dit product te waarderen

30ML

Levertijd 1-3 werkdagen

€ 34,50
Basisprijs per 100 ML: € 115,00 Incl. BTW, excl. Leveringkosten

Levertijd 1-3 werkdagen

  • of

Ga voor een deskundig en persoonlijk advies naar uw La Biosthétique-salon.

Een gebrek aan energie, de stofwisseling draait nog maar op een laag pitje, de haren hebben een gebrek aan elasticiteit en willen gewoon niet meer groeien. Trieste conclusie: Stress en de gevolgen daarvan houden niet op bij de hoofdhuid. Tijd om in te grijpen! Dankzij het stimulerende aromacomplex Visarôme Dynamique EN komt er weer energie in het haar en in de hoofdhuid. Puur natuurlijke, etherische oliën uit sinaasappel, bergamot, tijgergras, sandelhout, geranium en Litsea cubeba en heerlijk zoete extracten uit vanille zijn heuse energieboosters. Er wordt effectief de strijd aangegaan tegen vrije radicalen. Haarvormende cellen worden actief gehouden. Dit leidt tot een natuurlijke en gezonde haargroei. Alle hoofdhuidfuncties worden actief bevorderd door de stimulerende hoofdhuidlotion en het haar krijgt haar natuurlijke, gezonde veerkracht terug. Het haar is vol vitaliteit, en kan zich weer helemaal ontplooien. De subtiele geur van edele oliën verspreidt tegelijkertijd frisheid en ontspanning en het neemt de hoofdhuid mee op een olfactorische reis. Visarôme Dynamique EN is een verjongingsbron voor hoofdhuid en ziel.

Een natuurlijk aromacomplex stimuleert de energievoorziening van de hoofdhuid en de haarwortels, geeft nieuwe levensenergie en voorkomt leeftijdgerelateerde functionele traagheid van de hoofdhuid.

  • Natuurlijke etherische oliën uit sinaasappel, bergamot, tijgergras, sandelhout, geranium en Litsea cubeba: verbeteren de hoofdhuidfunctie en de energieverzorging van de huid en de haarwortels
  • Vanille-extract: houdt de haarvormende cellen actief

Meermaals per week 1 tot 1,5 pipetten Visarôme Dynamique EN gericht op de hoofdhuid verdelen en aansluitend met de vingertoppen heel lichtjes in de huid masseren.

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen beschikbaar

Beoordeel dit product

Meer producten uit de categorie Haarverzorging

Delen op

x