Start zoom

Haarverzorging

Visarôme Dynamique E

Artikelnr. 120103

Snel Overzicht

Een natuurlijk aromacomplex ontspant en kalmeert de jeukende hoofdhuid, maakt stofwisselingsblokkades los en schept zo de juiste voorwaarden voor een optimale haargroei.

Wees de eerste om dit product te waarderen

30ML

Levertijd 1-3 werkdagen

€ 34,50
Basisprijs per 100 ML: € 115,00 Incl. BTW, excl. Leveringkosten

Levertijd 1-3 werkdagen

  • of

Ga voor een deskundig en persoonlijk advies naar uw La Biosthétique-salon.

Innerlijke spanning en stress leiden snel tot spierspanningen en geïrriteerde zenuwen, en wel in het centrum van de stress – in ons hoofd. De hoofdhuid is ook meteen van de partij: hij wordt gevoelig en reageert met een gevoel van spanning, roodheid en jeuk. Een geïrriteerd hoofd heeft onmiddellijk hulp nodig. Het kalmerende aromacomplex Visarôme Dynamique E brengt de hoofdhuid opnieuw tot rust. Puur natuurlijke en heerlijk fruitig frisse etherische oliën uit bittere sinaasappelschil, bergamotvruchten, mandarijnenschil, palmarosa- en citronellagras en kruidig tijmkruid kalmeren intensief de nerveuze hoofdhuid en de geïrriteerde zenuwen. Ze maken gespannen spieren los en lossen dus blokkades op in de stofwisseling. De natuurlijke hoofdhuidfuncties worden dankzij het egaliserende aromacomplex gestimuleerd, waardoor het haar zich heerlijk kan ontplooien en groeien. Met Visarôme Dynamique E is de hoofdhuid weer diep ontspannen, net als na een korte olfactorische reis. Visarôme Dynamique E helpt de hoofdhuid, het haar en de ziel terug ontspannen harmonie te vinden.

Een natuurlijk aromacomplex ontspant en kalmeert de jeukende hoofdhuid, maakt stofwisselingsblokkades los en schept zo de juiste voorwaarden voor een optimale haargroei.

  • Natuurlijke etherische oliën uit bittere sinaasappelschil, bergamotvruchten, mandarijnenschil, palmarosa- en citronellagras, tijmkruid, oregano en oranjebloesems: ontspannen de hoofdhuid en lossen blokkades op
  • Wierookextract werkt kalmerend

Meermaals per week 1 tot 1,5 pipetten Visarôme Dynamique E gericht op de hoofdhuid verdelen en aansluitend met de vingertoppen heel lichtjes in de huid masseren. Ontspannen en relaxen.

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen beschikbaar

Beoordeel dit product

Meer producten uit de categorie Haarverzorging

Delen op

x