Start zoom

Haarverzorging

Visarôme Dynamique B

Artikelnr. 120035

Snel Overzicht

Een natuurlijk aromacomplex stimuleert de droge hoofdhuid, lost stofwisselingsblokkades op, bevordert de doorbloeding en zorgt zo voor een optimale haargroei.

Wees de eerste om dit product te waarderen

30ML

Levertijd 1-3 werkdagen

€ 34,50
Basisprijs per 100 ML: € 115,00 Incl. BTW, excl. Leveringkosten

Levertijd 1-3 werkdagen

  • of

Ga voor een deskundig en persoonlijk advies naar uw La Biosthétique-salon.

Een actieve stofwisseling is de juiste voorwaarde voor een goed functionerende hoofdhuid. Een gebrek aan bloedtoevoer leidt tot een verzwakte stofwisseling en tot vermoeide talgklieren. De hoofdhuid reageert hierop met droogheid. De hoogste tijd om het vermoeide haar te wekken en opnieuw in beweging te krijgen. Dankzij het aromacomplex Visarôme Dynamique B komt er weer leven in de hoofdhuid. Puur natuurlijke en kruidig-hartige essentiële oliën van rozemarijntakjes, lavendelbloesems, geraniumbladeren, sandelhout, peterselie- en wortelzaad stimuleren de bloedsomloop van de hoofdhuid bijzonder effectief en verlost de hoofdhuid van de blokkades van het dagelijks leven. De natuurlijke hoofdhuidfuncties worden actief in gang gezet dankzij het egaliserende aromacomplex. Het haar is vol vitaliteit, en kan zich weer prachtig ontplooien en groeien. Met Visarôme Dynamique B tankt de hoofdhuid nieuwe kracht en bros haar verandert in een gezonde haardos. De fijne geur van de edele oliën nodigt je uit op een olfactorische reis. Hij verstuift dynamiek en mobiliseert tegelijkertijd de levensgeesten. Visarôme Dynamique B is de 'in-schwung-brenger' voor hoofdhuid, haar en ziel.

Een natuurlijk aromacomplex stimuleert de droge hoofdhuid, lost stofwisselingsblokkades op, bevordert de doorbloeding en zorgt zo voor een optimale haargroei.

  • Natuurlijke etherische oliën uit rozemarijntakjes, lavendelbloesems, peterselie- en wortelzaad, geraniumbladeren, sandelhout: stimuleren de doorbloeding en de stofwisseling van de hoofdhuid
  • Bernagieolie: voorziet de huid van essentiële vetzuren

Meermaals per week 1 tot 1,5 pipetten Visarôme Dynamique B gericht op de hoofdhuid verdelen en aansluitend met de vingertoppen heel lichtjes in de huid masseren.

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen beschikbaar

Beoordeel dit product

Meer producten uit de categorie Haarverzorging

Delen op

x