Start zoom

Gezichts- en lichaamsverzorging

Visalix Jeunesse

Artikelnr. 004391

Snel Overzicht

De lichte hydro-essence hydrateert de huid, verbetert het vochtbindend vermogen en zorgt voor een optimale vochtopname door de huid.

Wees de eerste om dit product te waarderen

250ML

Levertijd 1-3 werkdagen

€ 35,50
Basisprijs per 1 L : € 142,00 Incl. BTW, excl. Leveringkosten

Levertijd 1-3 werkdagen

  • of

Ga voor een deskundig en persoonlijk advies naar uw La Biosthétique-salon.

Pure hydratatie.

Perfect voor een energieke start van de dag of een prettig aanvoelende huid 's nachts: De milde formule in Visalix Jeunesse toniseert en verfrist de huid na grondige reiniging en verbetert de soepelheid. Zo is de huid optimaal voorbereid op de aansluitende verzorging. Significante testresultaten hebben wetenschappelijk aangetoond dat de huid soepeler en gladder wordt, en dat huidschilfers en jeuk verminderen.

De lichte hydro-essence hydrateert de huid, verbetert het vochtbindend vermogen en zorgt voor een optimale vochtopname door de huid.

  • Huididentiek, plantaardig hydraterend complex met langdurige werking op basis van tarwe zorgt voor een direct voelbare vochtopname met diepe werking gedurende 72 uur
  • Polysacchariden van een Aziatische wortelknol geven de natuurlijk beschermende zuurmantel van de huid extra ondersteuning en werken hydraterend
  • Zoethoutwortelextract werkt ontstekingsremmend en kalmerend voor de huid
  • Natriumzouten van melkzuur en gluconzuur zijn componenten van het natuurlijke vochtigheidsfactor (NMF) van de huid. Ze verbeteren de vochtbinding in de huid en voorkomen zo uitdroging.

Visalix Jeunesse dagelijks 's ochtends en 's avonds na de reiniging aanbrengen op een wattenschijfje en daarmee gezicht, hals en decolleté bevochtigen. De essence met werkzame stoffen laten inwerken en genieten van het prettige gevoel op de huid.

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen beschikbaar

Beoordeel dit product

Meer producten uit de categorie Gezichts- en lichaamsverzorging

Delen op

x