THE CULTURE OF BEAUTY

Vennootschap

De missie

Schoonheid draait niet alleen om uiterlijk. Het draait om alles: wat je doet en hoe je dit doet. Schoonheid zit in het materiaal dat je gebruikt, maar ook in de manier waarop je degenen die het gebruiken behandelt. Ware schoonheid is de vorm van wat er komen gaat wanneer je de juiste beslissingen neemt. Het is een filosofie. Het is een cultuur. Onze cultuur.


Bij La Biosthétique noemen we dit The Culture Of Beauty.

Het merk

Leven en schoonheid, biologisch en esthetisch – de combinatie van natuurlijke ingrediënten, geavanceerd onderzoek en een passie voor schoonheid hebben vanaf de eerste dag altijd de filosofie van het merk La Biosthétique bepaald. Topkwaliteit is niet zomaar een mogelijkheid, het is de eerste vereiste. Het zijn de wortels voor The Culture Of Beauty.


Het bedrijf

Parijs, wereldhoofdstad van beauty – Hier liggen de wortels en het hoofdkantoor van La Biosthétique. De elegantie, passie en het oog voor mode, kunst en cultuur die allemaal verbonden zijn met dit spirituele mekka van de esthetiek; dit alles inspireert en stuurt de gedachten, gevoelens en werkwijze van La Biosthétique. Daarom is ons hoofdkantoor gevestigd in Parijs, het geografische hart van ons bedrijf. Wij combineren deze charme met de ambachtelijke precisie en perfectie waar het Made in Germany-keurmerk overal ter wereld voor staat: wij onderzoeken en produceren in Pforzheim, aan de rand van het Zwarte Woud.De filosofie

Wij geloven dat je van mensen moet houden als je werkzaam bent in de beautyindustrie.


Onze klanten staan centraal bij alles wat we doen. Want al onze klanten zijn uniek. Hun huid. Hun haar. Hun stijl. Hun smaak. Hun wensen en dromen. Om deskundig advies te kunnen geven, dien je een expert te zijn. Daarom zijn onze producten bijna uitsluitend verkrijgbaar bij speciaal opgeleide professionals in onze partnersalons. Je hebt een neus nodig voor trends, mode en individualiteit.


Wie schoonheid wil geven, moet geluk kunnen creëren. Een gelukkige klant is prachtig.

De familie

Wereldwijd merk en familiebedrijf: La Biosthétique is sinds haar oprichting een door de eigenaar gerund bedrijf. Siegfried Weiser nam het bedrijf over van oprichter Marcel Contier. Tegenwoordig leidt hij het bedrijf samen met zijn zoons Jean-Marc en Felix – met de absolute overtuiging dat waarden en mentaliteit voor La Biosthétique even belangrijk zijn als de producten zelf. Een duurzame omgang met hulpbronnen, verantwoordelijkheid tegenover klanten, medewerkers en partners. Langetermijndenken dat altijd gericht is op het individu. Dat is ook schoonheid. Dat is La Biosthétique.


De producten

De collecties zijn onderverdeeld over de pilaren: haarverzorging, styling, huidverzorging, kleuring en make-up.


De salons

La Biosthétique is exclusief verkrijgbaar bij onze partners: in kapsalons die zich aansluiten bij onze waarden en ons concept van topkwaliteit. Zij zijn de belangrijkste ambassadeurs van onze Culture Of Beauty.