Start zoom

Haarverzorging

Shampooing Lipokérine A

Artikelnr. 120295

Snel Overzicht

Deze opbouwende shampoo reinigt en kalmeert de vette hoofdhuid bijzonder mild, normaliseert het hoofdhuidmilieu en herstelt het natuurlijke evenwicht.

Wees de eerste om dit product te waarderen

250ML

Levertijd 1-3 werkdagen

€ 23,50
Basisprijs per 1 L : € 94,00 Incl. BTW, excl. Leveringkosten

Levertijd 1-3 werkdagen

  • of

Ga voor een deskundig en persoonlijk advies naar uw La Biosthétique-salon.

Vet haar is vandaag in onze verzorgde maatschappij een absolute 'no-go'. Als de talgklieren een beetje te actief zijn, wordt de haaraanzet heel snel vet. Dat is erg voor mensen die ermee te maken hebben. Door het frequent wassen met ontvettende shampoos zien ook de lengtes en punten er contrasterend droog en breekbaar uit. Maar deze vicieuze cirkel kan gelukkig met de keuze van de juiste shampoo worden doorbroken. De opbouwende shampoo Lipokérine A krijgt beide problemen heel gemakkelijk onder controle, omdat het met een hele andere methode werkt dan conventionele shampoos. Ten eerste bevrijdt het de hoofdhuid op een zeer zachte manier van overtollige vetten, zonder de gevoelige talgklieren weer opnieuw te stimuleren. Neen, in tegendeel, de door La Biosthétique eigen ontwikkelde werkzame stoffencomplex Complexe Normalisant in Shampooing Lipokérine A zorgt voor een merkbare kalmerende talgklieractiviteit. Hierdoor wordt het snelle vet worden voorkomen. Natuurlijke extracten van paardenkastanje en zoethoutwortel hebben een kalmerende en ontstekingsremmende werking. Bovendien beschermen ze tegen de typische vervelende bijverschijnselen van een vette hoofdhuid. En wat doet de shampoo tegen een vette hoofdhuid Lipokérine A met het haar? Fijne plantaardige lipoaminozuren bouwen de kwaliteit van het haar weer op. Bij een consequente toepassing normaliseert het hoofdhuidmilieu permanent. De hoofdhuid krijgt helderheid en frisheid en het haar eindelijk een vitale glans en een heerlijke geur. Het haar blijft duidelijk langer fris.

Deze opbouwende shampoo reinigt en kalmeert de vette hoofdhuid bijzonder mild, normaliseert het hoofdhuidmilieu en herstelt het natuurlijke evenwicht.

  • Condensaat van een vetzuur met de aminozuren van haver:
  • Eiwitten uit gist, paardenkastanje-extract, vitamine B3, biotine, zinkgluconaat: remmen de activiteit van de talgklier
  • Zoethoutwortelextract: werkt ontstekingsremmend

Haren uitborstelen en met warm water bevochtigen. Shampooing Lipokérine A lok per lok op de hoofdhuid en in het haar verdelen, en daarbij lichtjes de hoofdhuid masseren. Vervolgens grondig uitspoelen. Indien nodig kan de hele procedure nog eens worden herhaald.

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen beschikbaar

Beoordeel dit product

Meer producten uit de categorie Haarverzorging

Delen op

x