Start zoom

Haarverzorging

Shampooing Apaisant

Artikelnr. 120558

Snel Overzicht

Shampooing Apaisant anti-roos reinigt de gevoelige hoofdhuid en haren op zachte wijze, bevrijdt het haar tegelijkertijd grondig maar zeer voorzichtig van schilfertjes en voorkomt ze actief.

Wees de eerste om dit product te waarderen

200ML

Levertijd 1-3 werkdagen

€ 31,00
Basisprijs per 100 ML: € 15,50 Incl. BTW, excl. Leveringkosten

Levertijd 1-3 werkdagen

  • of

Ga voor een deskundig en persoonlijk advies naar uw La Biosthétique-salon.

Roos is niet alleen een vervelend en een esthetisch probleem. Door het verzwakte weerstandsvermogen en de permanente irritatie van de hoofdhuid kunnen ze de gezonde haargroei ook gevoelig verzwakken. De anti-roostherapie van Dermosthétique Anti-Pelliculaire verwijderd onmiddellijk en voorzichtig het acute probleem van zichtbare schilfertjes, reduceert roos veroorzakende kiemen en maakt de hoofdhuid tegelijkertijd resistenter tegen stressfactoren. Het haar gaat opnieuw glanzen en wordt zacht en mooi. De kalmerende anti-roos Shampooing Apaisant met zijn zeer huidvriendelijke formule kalmeert en reinigt de uiterst gevoelige, schilferige hoofdhuid grondig, maar op zeer milde wijze. Een efficiënt, op de microflora van de hoofdhuid werkend complex met natuurlijke ingrediënten vermindert roos veroorzakende kiemen. Een onmiddellijk werkend ontstekingsremmend fytocomplex uit plantaardige werkzame stof¬fen zoals mimosa en paardenkastanje, kalmeert de geïrriteerde, jeukende huid voelbaar. Het haar wint zijn natuurlijke vitaliteit terug. Je zult versteld staan waartoe Shampooing Apaisant in staat is. Dermosthétique Anti-Pelliculaire werkt indrukwekkend drievoudig: 1. 100% eliminatie van zichtbare roos na slechts één applicatie 2. Permanente normalisatie van het verstoorde, overreagerende verhoorningsproces 3. Zelfs een overgevoelige hoofdhuid is duurzaam gekalmeerd De effectieve werkzaamheid en de bijzonder goede verdraagzaamheid zijn klinisch gedocumenteerd.

Shampooing Apaisant anti-roos reinigt de gevoelige hoofdhuid en haren op zachte wijze, bevrijdt het haar tegelijkertijd grondig maar zeer voorzichtig van schilfertjes en voorkomt ze actief.

  • Nieuwe tetrapeptide: vermindert het risico op ontstekingen, kalmeert de gestreste hoofdhuid en verhoogt de weerstand
  • Fytocomplex uit pepervruchten, schors van de Inga alba & mimosa: revitaliseert en stabiliseert de hoofdhuid en voorkomt actief de vorming van nieuwe schilfertjes
  • Zinkgluconaat: reguleert de talgafscheiding en zuivert de hoofdhuid
  • Paardenkastanje & zoethout: verminderen ontstekingen en bevorderen een snelle genezing
  • Allantoïne: beschermt de cellen, maakt de haarstructuur glad en hydrateert
  • Cafeïne: stimuleert de haarwortels en verbetert de doorbloeding van de hoofdhuid
  • Vitamine E: bevordert de vorming van nieuwe cellen, verdedigt aanvallen door vrije radicalen en treedt dus effectief op als een schild tegen haarveroudering
  • Lecithine: bevordert de doorbloeding van de haarwortels, zorgt voor meer volume en stopt haaruitval

Shampooing Apaisant gelijkmatig in het natte haar verdelen, in de hoofdhuid masseren, kort laten inwerken. Vervolgens uitspoelen.

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen beschikbaar

Beoordeel dit product

Meer producten uit de categorie Haarverzorging

Delen op

x