Start zoom

Gezichts- en lichaamsverzorging

Sérum Dépigmentant

Artikelnr. 002463

Snel Overzicht

Sérum Dépigmentant vermindert pigment- en ouderdomsvlekken, bestrijdt actief rimpeltjes en beschermt de huid tegen interne en externe stressfactoren.

Wees de eerste om dit product te waarderen

30ML

Levertijd 1-3 werkdagen

€ 99,00
Basisprijs per 100 ML: € 330,00 Incl. 21% BTW, excl. Leveringkosten

Levertijd 1-3 werkdagen

  • of

Ga voor een deskundig en persoonlijk advies naar uw La Biosthétique-salon.

De zomer is voorbij en de zon heeft zichtbaar haar sporen achtergelaten. Lelijke pigmentvlekken voelen zich nu bijzonder goed op onze huid. Maar ook ouderdom is de oorzaak van storende pigmentveranderingen. Sérum Dépigmentant biedt een cosmetisch, pijnvrij alternatief ter behandeling van pigmentvlekken. De in het serum tegen pigment- en ouderdomsvlekken aanwezige Complexe Dépigmentant pakt met 3 natuurlijke krachtige werkzame stoffen 7 verschillende plekken van het melaninevormingsproces aan. Hij realiseert een gerichte en zeer efficiënte oplichting van de getroffen plekken. Natuurlijke lipoaminozuren in Sérum Dépigmentant remmen de productie van melanine. De grootte van de pigmentvlekken wordt verminderd en de pigmentatie duidelijk opgelicht. De teint straalt egaal en ziet er jeugdig fris uit. De formule Dérmosthetique® Anti-Age heeft met twee soorten celextracten actief invloed op de oorsprong en de oorzaken van huidveroudering: Fyto-celextracten ondersteunen de nieuwe vorming van moedercellen, vertragen het verouderingsproces en bestrijden de vorming en nieuwe vorming van rimpels. Glyco-celextracten activeren de collageensynthese, versterken het bindweefsel, kalmeren de huid en beschermen tegen glycatie.

Sérum Dépigmentant vermindert pigment- en ouderdomsvlekken, bestrijdt actief rimpeltjes en beschermt de huid tegen interne en externe stressfactoren.

• Liposomaal verkapselde fyto-celextracten uit plantaardige stamcellen: ondersteunen de nieuwe vorming van moedercellen, vertragen het verouderingsproces en bestrijden de vorming en nieuwe vorming van rimpelsGlyco-celextracten uit organisch gebonden silicium uit bruinwier: activeren de collageensynthese, versterken het bindweefsel, kalmeren de huid en beschermen tegen glycatieExtract van de Franse strandlelie: beïnvloedt de activiteit van de cellen en vermindert de grootte en intensiteit van de pigmentvlekkenBijzonder stabiel alternatief van de klassieke vitamine C: ondersteunt de collageensynthese, beschikt over een oplichtende werking, kalmeert en maakt de huid strakNatuurlijk lipoaminozuur: vermindert wetenschappelijk bewezen effectief de melanineproductie, vermindert pigmentvlekken

Sérum Dépigmentant dagelijks 's morgens en 's avonds na de gezichtsreiniging op gezicht, decolleté en/of handen aanbrengen.

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen beschikbaar

Beoordeel dit product

Meer producten uit de categorie Gezichts- en lichaamsverzorging

Delen op

x