Start zoom

Styling

Pilviplax P

Artikelnr. 110646

Snel Overzicht

Pilviplax P is de ideale haarversteviger voor klassieke föhnkapsels of bij het indraaien van krulspelden. Maar ook voor alle opsteekkapsels is de verzorgende versteviger de ideale basis.

Wees de eerste om dit product te waarderen

250ML

Levertijd 1-3 werkdagen

€ 29,00
Basisprijs per 1 L : € 116,00 Incl. BTW, excl. Leveringkosten

Levertijd 1-3 werkdagen

  • of

Ga voor een deskundig en persoonlijk advies naar uw La Biosthétique-salon.

Deze professionele haarversteviger garandeert het resultaat van elke thuisstyling. Ongeacht of je haar klassiek is geföhnd of krullend is ingerold – Pilviplax P geeft je haar langdurige stevigheid. Glamoureuze looks, opsteekkapsels of snel met warme krulspelden gerealiseerde feestkapsels, hier komt Pilviplax P helemaal tot zijn recht. Met zijn efficiënte werkstoffenformule legt hij een onzichtbare film rond iedere haar en vormt hij een perfecte wisselwerking tussen milde verzorging en een flexibele, maar sterke hold. Het haar is bestand tegen luchtvochtigheid en het krijgt een verzorgde glans. De föhnversteviger is creatief inzetbaar in nat of droog haar, voor re- of add on-stylings, van het mooiste dagdagelijkse kapsel tot het meest spectaculaire feestkapsel als door een expert - de mogelijkheden zijn eindeloos.

Pilviplax P is de ideale haarversteviger voor klassieke föhnkapsels of bij het indraaien van krulspelden. Maar ook voor alle opsteekkapsels is de verzorgende versteviger de ideale basis.

Pilviplax P na de haarwassing, al naargelang de hoeveelheid haar, 8–15 maal gelijkmatig in het gewassen, handdoekdroge haar verstuiven en föhnen of het haar op rollers draaien. De stevigheid van Pilviplax P kan door de producthoeveelheid goed gevarieerd worden. Verstuif Pilviplax P voor extreme hold op het gedroogde haar tot het weer volledig nat is en breng het haar vervolgens in model. Voor restyling of add on-styles Pilviplax P in het droge haar verstuiven (hoeveelheid bepalen naargelang de gewenste stevigheid) en vervolgens met warme krulspelden, gewone krulspelden, stijltang, föhn en borstel of dergelijke in model brengen.

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen beschikbaar

Beoordeel dit product

Meer producten uit de categorie Styling

Delen op

x