Artikelnr. 020428

Manicare

Handpeeling voor fluweelzachte, perfect verzorgde handen en nagels
Vulhoeveelheid
100 ml
$27.50
Basisprijs per 100 ml: $27.50
Incl. BTW,
Product zal binnenkort weer beschikbaar zijn.

Voor een deskundig en persoonlijk advies gaat u naar uw La Biosthetique-salon


Reviews (0)

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Aarzel niet om uw mening te delen en de eerste recensie te schrijven!

Voordelen

Ingrediënten

Applicatie

Even een hand door het haar of snel de lipstick bijwerken – juist bij onbewuste gebaren krijgen handen vaak alle aandacht. Reden te meer om ze perfect te verzorgen. Deze handpeeling is een fascinerend multitalent en mag zeker niet ontbreken bij een professionele manicure. De heerlijke verzorging van Manicare combineert drie aspecten in een enkele beautystap:

  • verzorgt uw handen met een potpourri van kostbare en multi-actieve oliën uit zonnebloem, jojoba, soja en avocado, is rijk aan antioxidanten, hydrateert, versterkt de nagelriemen en maakt ze verleidelijk soepel.
  • peelt met fijne, roze kristallen himalayazout, die behoedzaam de dode huidcellen verwijderen, de doorbloeding stimuleren en resulteren in een egaal huidbeeld.
  • regenereert met zijn hoge concentratie organische antioxidanten, hydraterende lipiden en waardevolle vetzuren, geeft vitaliteit en power. Deze uniek verzorgende combinatie van werkzame stoffen maakt Manicare tot een ware superheld in anti-aging en verfrist de cellen van de huid.