Start zoom

Haarverzorging

Lotion Hydrotoxa

Artikelnr. 120325

Snel Overzicht

Deo-hoofdhuidlotion kalmeert de vochtige hoofdhuid, stopt de negatieve effecten van zweten en verbetert de haarkwaliteit.

Wees de eerste om dit product te waarderen

100ML

Levertijd 1-3 werkdagen

€ 22,00
Basisprijs per 100 ML: € 22,00 Incl. BTW, excl. Leveringkosten

Levertijd 1-3 werkdagen

  • of

Ga voor een deskundig en persoonlijk advies naar uw La Biosthétique-salon.

Ongewenst zweet uitbreken? – De kwelgeest van ons gecultiveerde leven! – Op de hoofdhuid? Ja, jammer genoeg ook. Onze hoofdhuid heeft duizenden zweetklieren die de natuur heeft bedacht om in noodgevallen onze hersenen af te koelen. Wie ermee te maken heeft, weet dat het haar in minder dan geen tijd sliertig wordt en het kapsel in elkaar zakt. Erg genoeg - en dat is niet zo bekend, is het zweetkliersecreet ook agressief, het valt de haarstructuur aan en berooft de haarwortel van zijn energie. Het haar wordt geleidelijk aan dunner, vermindert in aantal en geen enkele verzorging kan het haar nog echt laten glanzen. Het geheime recept van La Biosthétique hiertegen bevindt zich in Lotion Hydrotoxa. Het werkzame stoffencomplex Complexe Hydrotoxa neutraliseert de agressieve bestanddelen van het zweetkliersecreet en vermindert zodoende het negatieve effect van het zweet op de celenergie van de haarvormende cellen. De stofwisseling van de cellen wordt genormaliseerd en het energielevel van de cellen stijgt. Het haar groeit opnieuw gezond en mooi, de haarkwaliteit en de body worden duurzaam verbeterd. Verfrissende kruidenextracten zoals brandnetel, rozemarijn, salie en lavendel werken voedend, ontsmettend en samentrekkend. De vervelende bijverschijnselen van een vochtige hoofdhuid zoals jeuk en irritaties verdwijnen snel met de deo-lotion. Het haar wordt aanzienlijk minder snel sliertig. Met Lotion Hydrotoxa voor een vochtige hoofdhuid hou je in de volgende 'hete' situatie je hoofd gegarandeerd koel.

Deo-hoofdhuidlotion kalmeert de vochtige hoofdhuid, stopt de negatieve effecten van zweten en verbetert de haarkwaliteit.

  • Lysine aspartaat: zorgt voor nieuwe energie
  • Extracten uit brandnetel, duizendblad, rozemarijn, salie, lavendel, paardenbloem & gist: verzorgen en desinfecteren de hoofdhuid

Ca. 5 ml Lotion Hydrotoxa lok per lok op de hoofdhuid aanbrengen, in de huid masseren en laten inwerken. Ter preventie na de haarwassing of direct voor het sporten; bij een zeer vochtige hoofdhuid kan Lotion Hydrotoxa ook nog voor het slapen worden aangebracht.

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen beschikbaar

Beoordeel dit product

Meer producten uit de categorie Haarverzorging

Delen op

x