Start zoom

Haarverzorging

Lotion Ergines E

Artikelnr. 120080

Snel Overzicht

De hoofdhuidlotion Ergines E vermindert rode vlekken en jeuk. Het brengt een geïrriteerde, gevoelige hoofdhuid terug in balans en verbetert haar weerstandsvermogen tegen opnieuw optredende jeuk.

Wees de eerste om dit product te waarderen

100ML

Levertijd 1-3 werkdagen

€ 29,00
Basisprijs per 100 ML: € 29,00 Incl. BTW, excl. Leveringkosten

Levertijd 1-3 werkdagen

  • of

Ga voor een deskundig en persoonlijk advies naar uw La Biosthétique-salon.

Een geïrriteerde hoofdhuid kan heel verschillende oorzaken hebben: stress, spanning, foutieve verzorging en een natuurlijk aanleg voor gevoeligheid. Ongeacht de oorzaken, de gevolgen zijn hetzelfde: jeuk, spanningsgevoel, irritaties en rode vlekken. Lotion Ergines E verlicht alle symptomen van een geïrriteerde hoofdhuid in een oogwenk en zorgt voor een snelle normalisering van de hoofdhuidconditie. De fenomenale werking van Ergines E is gebaseerd op het door La Biosthétique ontwikkelde werkstoffencomplex Complexe Sensitif. Bij gebruik kan een vermindering van reeds 54% van de roodheid van de huid worden aangetoond. Complexe Sensitif kalmeert de zenuwen, vermindert reeds bestaande irritaties en bevordert de genezing van sterk geïrriteerde hoofdhuidgedeelten. Het heeft een ontzwellend en lokaal ontstekingsremmend effect. De hoofdhuid wordt meer en meer resistent tegen irritaties. Dit resulteert in een duurzaam en aangename ontspannen hoofdhuidgevoel. De hoofdhuid herwint haar normale functionaliteit - de ideale omstandigheden voor een gezonde haargroei en mooi, moduleerbaar haar.

De hoofdhuidlotion Ergines E vermindert rode vlekken en jeuk. Het brengt een geïrriteerde, gevoelige hoofdhuid terug in balans en verbetert haar weerstandsvermogen tegen opnieuw optredende jeuk.

  • Complexe Sensitif: vermindert de kwetsbaarheid van de prikkelbare hoofdhuid, verlicht van roodheid en irritatie, verhoogt de weerstand
  • Basterdwederikextract: brengt de geïrriteerde hoofdhuid opnieuw in balans
  • Allantoïne: bevordert de wondheling
  • Panthenol: bevordert de heling van de geïrriteerde hoofdhuidgebieden

Na de haarwassing, bij voorkeur met Shampooing Lipokérine E, ca. 7–10 ml Lotion Ergines E lok per lok op de hoofdhuid verdelen en lichtjes in de huid masseren. Niet uitspoelen.

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen beschikbaar

Beoordeel dit product

Meer producten uit de categorie Haarverzorging

Delen op

x