Start zoom

Haarverzorging

Lotion Ergines B

Artikelnr. 120059

Snel Overzicht

De hoofdhuidlotion Ergines B vermindert gevoelens van spanning en irritaties van een droge, gevoelige hoofdhuid, stimuleert zacht en beschermt de hoofdhuid intensief tegen uitdrogen.

Wees de eerste om dit product te waarderen

100ML

Levertijd 1-3 werkdagen

€ 29,00
Basisprijs per 100 ML: € 29,00 Incl. BTW, excl. Leveringkosten

Levertijd 1-3 werkdagen

  • of

Ga voor een deskundig en persoonlijk advies naar uw La Biosthétique-salon.

Een droge hoofdhuid heeft een tekort aan bescherming. Daarom is ze gevoelig en reageert ze met jeuk en een trekkerig gevoel. Het haar wordt vroeg of laat breekbaar, bros en valt in het slechtste geval uit. Hoogste tijd om er wat leven in te roepen. Ergines B hoofdhuidlotion voor een droge hoofdhuid verlost de hoofdhuid van het trekkerige gevoel en de irritaties. Bovendien brengt het de talgklieren weer in balans – op heel natuurlijke wijze. Actieve panthenol werkt als een beschermend schild tegen schadelijke milieu-invloeden en treedt zo preventief op tegen vochtverlies. De droge hoofdhuid wordt met de hydrolotion heel zacht gestimuleerd, waardoor de natuurlijke functies zo opnieuw in evenwicht worden gebracht. Lotion Ergines B creëert de optimale omstandigheden voor betoverend, vitaal haar. Het door La Biosthétique speciaal ontwikkelde werkstoffencomplex Complexe Vitalisant werkt expliciet op een droge hoofdhuid, activeert inactieve talgklieren en brengt het hoofdhuidmilieu opnieuw duurzaam in balans. De droge huid verdwijnt en weer snel ontstaat een aangenaam gevoel op de hoofdhuid. De hoofdhuid herwint haar volledige functionaliteit - de ideale omstandigheden voor een gezonde haargroei.

De hoofdhuidlotion Ergines B vermindert gevoelens van spanning en irritaties van een droge, gevoelige hoofdhuid, stimuleert zacht en beschermt de hoofdhuid intensief tegen uitdrogen.

  • Complexe Vitalisant: Stimuleert de talgproductie en activeert inactieve talgklieren
  • Polysaccharide uit gistcellen: hebben een hydraterende, kalmerende en ontstekingsremmende werking
  • Panthenol: bevordert de heling van de geïrriteerde hoofdhuidgebieden

Na de haarwassing, bij voorkeur met Shampooing Lipokérine B, ca. 5 ml Lotion Ergines B lok per lok op de hoofdhuid verdelen en lichtjes in de huid masseren. Niet uitspoelen.

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen beschikbaar

Beoordeel dit product

Meer producten uit de categorie Haarverzorging

Delen op

x