Start zoom

Haarverzorging

Lotion Apaisante

Artikelnr. 120869

Snel Overzicht

Therapie bij een gevoelige hoofdhuid, anti-roostherapie lotion voor de langdurige kalmering van stressreacties van de hoofdhuid en effectieve normalisering van een overmatig reagerende acuut of chronisch schilferende hoofdhuid.

Wees de eerste om dit product te waarderen

100ML

Levertijd 1-3 werkdagen

€ 32,00
Basisprijs per 100 ML: € 32,00 Incl. BTW, excl. Leveringkosten

Levertijd 1-3 werkdagen

  • of

Ga voor een deskundig en persoonlijk advies naar uw La Biosthétique-salon.

Schilfertjes als acuut symptoom is al vervelend genoeg. Vaak echter worden schilfertjes een chronisch probleem en treden ze steeds opnieuw of permanent op. Vaak kampt de persoon in kwestie niet alleen met de schilfertjes, want de hoofdhuid van deze personen zijn meestal ofwel door hun natuurlijke genetische aanleg al zeer gevoelig of worden door de permanente of steeds terugkerende roos een hypergevoelige, geïrriteerde hoofdhuid. Psychische stress van binnen en externe jeuk door verkeerde behandelingen en milieufactoren zijn vaak de veroorzaker of maken alles nog erger. De anti-roostherapie Lotion Apaisante werkt als een kalmeringsmiddel voor de overreagerende zenuwen van een gevoelige hoofdhuid. De hyperreactieve hoofdhuid is duurzaam genormaliseerd. Ze is bestand tegen de stressfactoren die de schilfertjes bevorderen. Een actief anti-rooscomplex en ontstekingsremmende plantenextracten zoals mimosa en paardenkastanje brengen de hoofdhuid voorzichtig maar snel en duurzaam in hun natuurlijke balans terug. Roos veroorzakende ziektekiemen worden gereduceerd, een trekkerig gevoel, jeuk en irritatie nemen af, het verstoorde verhoorningsproces vindt zijn gezonde doorstroming terug. Het risico op haaruitval en dunner wordend haar is geweken. Het haar krijgt dankzij Lotion Apaisante zijn vitaliteit en gezonde haargroei terug. De anti-roostherapie Dermosthétique Anti-Pelliculaire werkt indrukwekkend drievoudig: 1. 100% eliminatie van zichtbare roos na slechts één applicatie 2. Permanente normalisatie van het verstoorde, overreagerende verhoorningsproces 3. Zelfs een overgevoelige hoofdhuid is duurzaam gekalmeerd De effectieve werkzaamheid en de bijzonder goede verdraagzaamheid zijn klinisch gedocumenteerd.

Therapie bij een gevoelige hoofdhuid, anti-roostherapie lotion voor de langdurige kalmering van stressreacties van de hoofdhuid en effectieve normalisering van een overmatig reagerende acuut of chronisch schilferende hoofdhuid.

  • Zinkpyrithion & Complexe Pellicules: reduceert schilfertjes veroorzakende kiemen en bevordert de vorming en rijping van gezonde keratinecellen
  • Werkzame stoffencomplex uit pepervruchten, schors van de Inga alba & mimosa: revitaliseert en stabiliseert de hoofdhuid en voorkomt actief de vorming van nieuwe schilfertjes
  • Extracten uit zoethout en werkzame stoffen van haver: kalmeren
  • Nieuwe tetrapeptide: vermindert het risico op ontstekingen, kalmeert de gestreste hoofdhuid en verhoogt de weerstand
  • Paardenkastanje & zoethout: verminderen ontstekingen en bevorderen een snelle genezing
  • Panthenol: kalmeert de hoofdhuid
  • Cafeïne: versterkt de haarwortels en verbetert de doorbloeding van de hoofdhuid
  • Allantoïne: beschermt de cellen, maakt de haarstructuur glad en hydrateert

Na de haarwassing bij voorkeur met Shampooing Apaisant ca. 5 ml Lotion Apaisante lok per lok op de hoofdhuid aanbrengen en zachtjes in de huid masseren. Vervolgens niet uitspoelen, het product blijft op de hoofdhuid.

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen beschikbaar

Beoordeel dit product

Meer producten uit de categorie Haarverzorging

Delen op

x