Nieuw
Start zoom

Haarverzorging

Hair & Scalp Tonic

Artikelnr. 003338

Snel Overzicht

Verfrissende hoofdhuidtonic met verkoelende werking: Hair & Scalp Tonic, dat in combinatie met een hoofdmassage een positief effect heeft op haargroei en haardichtheid.

Wees de eerste om dit product te waarderen

150ML

Levertijd 1-3 werkdagen

€ 17,00
Basisprijs per 100 ML: € 11,33 Incl. BTW, excl. Leveringkosten

Levertijd 1-3 werkdagen

  • of

Ga voor een deskundig en persoonlijk advies naar uw La Biosthétique-salon.

Better more than nothing.

De haargroeibooster. Verzorgt en behoudt de natuurlijke balans van de hoofdhuid, voor gezond en mooi haar. De verfrissende Hair & Scalp Tonic stimuleert de microcirculatie en zorgt voor een merkbare verbetering van de haargroei. Verkwikkende complexen van mineralen activeren de energiecyclus op celniveau en voeren zuurstof naar de mitochondriën, wat de celademhaling en -regeneratie activeert. De huidcellen krijgen meer energie toegevoerd, waardoor huid en haar een ware boost ervaren. Het innovatieve algencomplex uit groefwier en zeewier optimaliseert de dichtheid van het haar, terwijl het ingrediënt menthol een verkoelende werking heeft op de hoofdhuid. HOMME. Het dagelijkse ritueel van vitaliserende verzorging.

Verfrissende hoofdhuidtonic met verkoelende werking: Hair & Scalp Tonic, dat in combinatie met een hoofdmassage een positief effect heeft op haargroei en haardichtheid.

  • Algencomplex uit vingerwier, bruinwier en groefwier stimuleert de haargroei
  • Menthol werkt verkoelend

Na het wassen per sectie in het vochtige of handdoekdroge haar en eventueel op de hoofdhuid aanbrengen en licht inmasseren. Niet uitspoelen, zodat de tonic langdurig kan doorwerken. Tip: Een zachte hoofdhuidmassage stimuleert de doorbloeding en verhoogt zo de vitaliserende werking van de haartonic.

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen beschikbaar

Beoordeel dit product

Meer producten uit de categorie Haarverzorging

Delen op

x