Start zoom

Haarverzorging

Génésicap Plus

Artikelnr. 120042

Snel Overzicht

De speciale olie regenereert de droge hoofdhuid en laat de onaangename gevolgen zoals een gevoel van spanning en irritaties snel luwen. De haargroei wordt actief bevorderd.

Wees de eerste om dit product te waarderen

15ML

Levertijd 1-3 werkdagen

€ 34,50
Basisprijs per 100 ML: € 230,00 Incl. BTW, excl. Leveringkosten

Levertijd 1-3 werkdagen

  • of

Ga voor een deskundig en persoonlijk advies naar uw La Biosthétique-salon.

Het haar veelvuldig wassen met de verkeerde producten of gewoon aanleg, zijn hiervan de oorzaak. De hoofdhuid trekt, het haar wordt broos en groeit steeds schaarser. De hoogste tijd om de dorstige en ondervoede hoofdhuid te verzorgen! Kostbare oliën hebben altijd al bekend gestaan om hun verzorgende ingrediënten. De olie tegen een droge hoofdhuid belichaamt een delicate harmonie van luxe en natuur. Génésicap Plus met wierookextract verlost de droge hoofdhuid van irritaties en spanningsgevoelens. Het ondersteunt de natuurlijke regeneratie dankzij vitamine E. Met behulp van essentiële vetzuren uit natuurlijke bernagie-olie laat droogte snel verdwijnen en verbetert alle hoofdhuidfuncties in een handomdraai. Het door een gebrek aan lipiden ontstane vochtverlies wordt gestopt en de verstoorde beschermende functie van de hoofdhuid wordt weer opgebouwd. Dit resulteert in hernieuwd welzijn van de hoofdhuid, een perfecte voedingsbodem voor een sterke haargroei en betoverend, vitaal haar dat verleidelijk glanst.

De speciale olie regenereert de droge hoofdhuid en laat de onaangename gevolgen zoals een gevoel van spanning en irritaties snel luwen. De haargroei wordt actief bevorderd.

  • Bernagieolie: voorziet de huid van essentiële vetzuren
  • Fytosterolen: kalmeren
  • Panthenyltriacetaat: een speciale variant van panthenol, hydrateert
  • Ceramide-2 verbindingen: bouwen de huidbarrièrebescherming opnieuw op
  • Wierookextract: werkt kalmerend en gaat huidirritaties tegen

Génésicap Plus 2–3-maal per week vòòr de haarwassing lok per lok met behulp van een bevochtigd wattenstaafje of met de vingertoppen op de hoofdhuid verdelen en lichtjes in de huid masseren. Minimale inwerktijd 15 minuten, eventuele resten worden nadien tijdens de wasbeurt uitgespoeld. Bij voorkeur Génésicap Plus een nacht laten inwerken.

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen beschikbaar

Beoordeel dit product

Meer producten uit de categorie Haarverzorging

Delen op

x