Gegen graues Haar: Elixir Anti-Grey
Start zoom

Haarverzorging

Elixir Anti-Grey

Artikelnr. 120347

Wees de eerste om dit product te waarderen

95ML

Levertijd 1-3 werkdagen

€ 69,50
Basisprijs per 100 ML: € 73,16 Incl. BTW, excl. Leveringkosten

Levertijd 1-3 werkdagen

  • of

Ga voor een deskundig en persoonlijk advies naar uw La Biosthétique-salon.

Doei grijs haar!
Met behulp van een gepatenteerd, klinisch getest actief ingrediënt, verklaart Elixir Anti Grey de oorlog tegen grijs haar. Het unieke actieve ingrediëntencomplex Anti Grey heeft een drievoudige werking. Een klinisch getest biomimetisch peptide werkt als een pigmentatieversterker. Het activeert de natuurlijke melanineproductie van de haarpapil om de oorspronkelijke, natuurlijke haarkleur te herstellen. Extract van kaarsbladeren beschermt langdurig de gevoelige melanocyten (pigmentvormende cellen van het haar) en draagt zo bij aan een aanzienlijk vertraagde veroudering, wat het vergrijzingsproces van het haar merkbaar vertraagt. Bovendien wordt het natuurlijke beschermingsmechanisme tegen de agressieve invloeden van cel beschadigende vrije radicalen aanzienlijk ondersteund. Het zichtbare resultaat na drie maanden bij, idealiter dagelijks gebruik: veel minder grijs haar. Bovendien voorziet een minerale energizer van de medicinale edelsteen malachiet de haarpapil en dus het haar van vitale sporenelementen. Het haar wordt gerevitaliseerd en krijgt zijn natuurlijke kracht terug. Zonder het gebruik van kunstmatige kleurpigmenten krijgt en behoudt het haar de jeugdige uitstraling van zijn natuurlijke haarkleur. 
 

De celactieve anti-grijze krachtige hoofdhuidlotion geeft het haar weer pigment vanaf de wortels zonder kleurpigmenten toe te voegen. Het beschermt het haar tegen toekomstig pigmentverlies, revitaliseert het haar en herstelt zijn gezonde kracht. Dankzij dit unieke drievoudige effect krijgt en behoudt het haar zijn jeugdige uitstraling. 97% van de ingrediënten van Elixir Anti-Gray zijn van nature afgeleid. De natuurlijke manier om uw gezonde originele haarkleur te herstellen!

  • Een klinisch getest biomimetisch peptide werkt als pigmentversterker.
  • Een plantenextract van kaarsenstruik bestrijdt verouderingsprocessen in de haarpapil, voorkomt de vorming van waterstofperoxide en beschermt zo consequent tegen pigmentverlies. 
  • Een minerale energizer van de medicinale edelsteen malachiet voorziet de haarpapil en dus het haar van vitale sporenelementen. 

Dagelijks aanbrengen. Schudden voor gebruik! Verdeel de inhoud van 1-2 pipetten (minimaal 3 ml) na het wassen of, los van het wassen met shampoo, op de hoofdhuid en masseer licht in. Leave-in product! Idealiter een nacht laten intrekken. Pas dit de eerste drie maanden elke dag toe. Regelmatige toepassing zorgt voor succes.

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen beschikbaar

Beoordeel dit product

Meer producten uit de categorie Haarverzorging

Delen op

x