Start zoom

Gezichts- en lichaamsverzorging

Crème Vitalité

Artikelnr. 002378

Snel Overzicht

Een stralende en elastische huid in slechts twee weken: Crème Vitalité verzorgt de huid intensief en beschermt haar tegen milieu-invloeden.

Wees de eerste om dit product te waarderen

50ML

Levertijd 1-3 werkdagen

€ 70,00
Basisprijs per 100 ML: € 140,00 Incl. BTW, excl. Leveringkosten

Levertijd 1-3 werkdagen

  • of

Ga voor een deskundig en persoonlijk advies naar uw La Biosthétique-salon.

Intensief verzorgende crème voor een jeugdige uitstraling op elke leeftijd

De tijd kunnen we niet terugdraaien, maar de zichtbare tekenen kunnen wel met de juiste verzorging worden weggewerkt: Een perfecte teint wordt bepaald door de vitaliteit van elke afzonderlijke huidcel. Crème Vitalité verbetert de huidtoestand door intensieve werkzame stoffen en versterkt het weerstandsvermogen. Bovendien worden de uitstraling van de huid en de gelijkmatigheid van de huidtextuur positief beïnvloed. De huid is zichtbaar strakker en gladder. Uitstraling is geen kwestie van ouderdom.

Een stralende en elastische huid in slechts twee weken: Crème Vitalité verzorgt de huid intensief en beschermt haar tegen milieu-invloeden.

  • Een bruin zeewier (Alaria esculenta extract) stopt de overmatige vasthechting van progerine en werkt zo vroegtijdige huidveroudering tegen. Tegelijkertijd wordt de energiehuishouding van de cel geactiveerd en de eiwitsynthese gestimuleerd.
  • De balkankrokus is een zeer effectieve booster voor de productie van collageen en elastine en zorgt voor de intensieve regeneratie en gelijktijdige verjonging van de huidstructuur.
  • Een cel- en DNA-beschermingscomplex uit rijst, suikerbieten en rozemarijnextract vormt een cel-actieve radicaalvanger die de cellen beschermt tegen oxidatieve stress. De natuurlijke antioxidant heeft een cel-activerende, meervoudige werking en bevordert de snelle regeneratie van cel- en DNA-schade. Kalmeert en stabiliseert de huid.
  • Karitéboter staat bekend om zijn verzorgende eigenschappen en biedt een natuurlijke bescherming tegen milieu-invloeden. Rijk aan essentiële, onverzadigde vetzuren en vitaminen. Hierdoor stabiliseert het de huid en is ze tegelijkertijd beschermd, elastischer en verzorgd.

's Morgens en 's avonds na de reiniging van de huid dun als dag- en nachtverzorging op gezicht, hals en decolleté aanbrengen en lichtjes in de huid masseren.

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen beschikbaar

Beoordeel dit product

Meer producten uit de categorie Gezichts- en lichaamsverzorging

Delen op

x