Start zoom

Gezichts- en lichaamsverzorging

Clair de Teint Jeunesse

Artikelnr. 004467

Snel Overzicht

Ideaal ook bij droge huid: De milde textuur laat de huid prettig verzorgd aanvoelen, terwijl het gezicht tot diep in de poriën wordt gereinigd

Wees de eerste om dit product te waarderen

250ML

Levertijd 1-3 werkdagen

€ 32,00
Basisprijs per 1 L : € 128,00 Incl. BTW, excl. Leveringkosten

Levertijd 1-3 werkdagen

  • of

Ga voor een deskundig en persoonlijk advies naar uw La Biosthétique-salon.

Mild & clean.

De verzorgende reinigingsmelk Clair de Teint Jeunesse verwijdert in één stap niet alleen vuil, maar ook make-up en overtollig talg van de huid. De verzorgende textuur glijdt zacht over de huid zonder uit te drogen of te irriteren. Tegelijk wordt het vocht in de huid gebonden. De huid wordt tot diep in de poriën gereinigd, komt optimaal in balans en krijgt een frisse en ontspannen teint. Ideaal ook bij droge huid.

Ideaal ook bij droge huid: De milde textuur laat de huid prettig verzorgd aanvoelen, terwijl het gezicht tot diep in de poriën wordt gereinigd

  • Emulsie op lecithinebasis hydrateert de huid. Dit voorkomt uitdrogen na het wassen en reguleert de natuurlijke pH-waarde van de huid.
  • Werkzame stof uit maïs bindt vocht in de huid en vermindert de dehydraterende werking van de reiniging.

Gezicht, hals en decolleté dagelijks 's ochtends en 's avonds grondig reinigen met Clair de Teint Jeunesse. Op de huid aanbrengen en met een kleine hoeveelheid water emulgeren. Aansluitend grondig afspoelen of met een tissue verwijderen. Na de reiniging adviseren wij het gezicht te bevochtigen met de hydro-essence Visalix Jeunesse.

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen beschikbaar

Beoordeel dit product

Meer producten uit de categorie Gezichts- en lichaamsverzorging

Delen op

x