Start zoom

Make-Up

Care & Fix Lash Conditioner

Artikelnr. 017694

Snel Overzicht

De onzichtbare wimperverzorging verwent niet alleen de wimpers, het brengt ook weerbarstige wenkbrauwen weer tip top in vorm.

Wees de eerste om dit product te waarderen

5ML

Levertijd 1-3 werkdagen

€ 23,00
Basisprijs per 1 ML: € 4,60 Incl. BTW, excl. Leveringkosten

Levertijd 1-3 werkdagen

  • of

Ga voor een deskundig en persoonlijk advies naar uw La Biosthétique-salon.

Lange, dikke en glanzende wimpers. Wie droomt daar niet van? Deze betoverende wimperverzorging voedt niet alleen de wimpers, het temt ook weerbarstige wenkbrauwen en brengt ze weer in model. De Care & Fix Lash Conditioner bevat een verzorgende werkstoffencocktail uit de zuiverste substanties zoals aloë vera en extracten uit de malve. De Care & Fix Lash Conditioner verzorgt in harmonie met panthenol en de fijnste polymeren op zeer onopvallende wijze. Maar de resultaten voor de fijne, delicate wimper- en wenkbrauwhaartjes zijn wel goed zichtbaar en leiden naar magische ogenblikken! De transparante gel hult elke afzonderlijke haar in een verzorgende sluier en verleent een stralende glans, maximale souplesse, veerkracht en langaanhoudende bescherming. De wimpers lijken volumineuzer en langer. De textuur van de wimperverzorging is olie- en geurvrij en dus perfect geschikt voor gevoelige ogen. Care & Fix Lash Conditioner zorgt voor verzorgde ogenblikken!

De onzichtbare wimperverzorging verwent niet alleen de wimpers, het brengt ook weerbarstige wenkbrauwen weer tip top in vorm.

  • Panthenol: verzorgt de wimpers
  • Macromoleculen: vormen een beschermende film rond de wimpers
  • Aloë vera & malve-extract: verzorgen en hydrateren

Care & Fix Lash Conditioner gelijkmatig op de wimpers resp. wenkbrauwen aanbrengen en in het gewenste model brengen. Care & Fix Lash Conditioner als wimperverzorging regelmatig, dus 's morgens en 's avonds gebruiken, zodat de verzorgende stoffen intensief kunnen werken.

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen beschikbaar

Beoordeel dit product

Meer producten uit de categorie Make-Up

Delen op

x