Start zoom

Haarverzorging

Botanique Gentle Volumising Shampoo

Snel Overzicht

Verzorgende shampoo met een geselecteerde combinatie van werkzame en verzorgende stoffen op plantaardige basis, versterkt en beschermt normaal haar, verbetert de haarstructuur. Met harmoniserende geuressences.

Wees de eerste om dit product te waarderen

€ 10,50
Basisprijs per 100 ML: € 10,50 Incl. BTW, excl. Leveringkosten

Levertijd 1-3 werkdagen

  • of

Ga voor een deskundig en persoonlijk advies naar uw La Biosthétique-salon.

Met de volle kracht van de natuur.

Hoofdhuid en haar worden zacht maar grondig gereinigd met milde wasactieve stoffen op basis van kokos, aminozuren en suiker. Gingko-extract brengt de hoofdhuid in balans, hydrateert en beschermt tegen vrije radicalen. Het heeft een stimulerend effect op de doorbloeding en ondersteunt de haargroei langdurig. Plantaardige glycerine hydrateert op een natuurlijke manier en voorkomt uitdroging van het haar, terwijl tarweproteïnen structuur geven en zorgen voor stevigheid, zijdeachtige glans en volume. Speciale aminozuren uit haver maken het haar soepel zonder het te verzwaren.

Verzorgende shampoo met een geselecteerde combinatie van werkzame en verzorgende stoffen op plantaardige basis, versterkt en beschermt normaal haar, verbetert de haarstructuur. Met harmoniserende geuressences.

  • Kokostensiden, aminozuren en suiker: milde tensiden die zeer goed verdraagbaar zijn voor de huid
  •  
  • Aminozuurverbindingen uit haver: hebben een conditionerende werking, verbeteren en versterken de haarstructuur
  •  
  • Gingko-extract: versterkt en beschermt haar en huid, stimuleert de doorbloeding van de hoofdhuid, hydrateert
  •  
  • Plantaardige glycerine: natuurlijke vochtbinder uit bijvoorbeeld zonnebloem en koolzaad
  •  
  • Tarweproteïnen: grote moleculen die zich als een beschermhoesje rond de haarschacht hechten en beschadigingen gericht opvullen voor merkbaar meer volume

Haar borstelen en met warm water bevochtigen. Gentle Volumising Shampoo per sectie verdelen op de hoofdhuid en licht inmasseren. Het haar opnieuw nat maken om de shampoo op te schuimen en aansluitend uitspoelen. Tip: Het schuimend vermogen van de natuurlijke tensiden in Gentle Volumising Shampoo is beperkt, en daardoor ontstaat bij de gebruikelijke hoeveelheid shampoo minder schuim. Dit heeft echter geen invloed op het perfecte reinigend vermogen, dus niet te royaal gebruiken.

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen beschikbaar

Beoordeel dit product

Meer producten uit de categorie Haarverzorging

Delen op

x