Start zoom

Make-Up

Bi-Phase-Remover

Artikelnr. 020553

Snel Overzicht

De oogmake-up remover reinigt zelfs waterbestendige oogmake-up op zachte en uiterst behoedzame wijze en geeft maximale verzorging aan het gevoelige ooggedeelte.

Wees de eerste om dit product te waarderen

100ML

Levertijd 1-3 werkdagen

€ 25,00
Basisprijs per 100 ML: € 25,00 Incl. 21% BTW, excl. Leveringkosten

Levertijd 1-3 werkdagen

  • of

Ga voor een deskundig en persoonlijk advies naar uw La Biosthétique-salon.

Waterbestendige mascara kan redelijk hardnekkig zijn, maar het moet toch worden verwijderd. Deze oogmake-up remover verwijdert waterbestendige oogmake-up zeer grondig. En toch is de Bi-Phase-Remover bijzonder zacht voor het gevoelige ooggedeelte. Met zijn speciale en zeer effectieve 2-fasen formule verwijdert de oogmake-up remover niet alleen de meest hardnekkige, waterbestendige resten, hij schenkt met een hydrocomplex ook een grote hoeveelheid hydratatie en verzorgt zo de dunne huid intensief. Het milde reinigingscomplex ondersteunt, gecreëerd op basis van de zuiverste basis van suikers en aminozuren, het zogenaamde reinigingsproces en beschermt tegen uitdrogen. De formule irriteert de ogen niet en lost de make-up met een knipoog op. De gevoelige huid straalt, dankzij de Bi-Phase-Remover, zalig ontspannen en heerlijk fris. Aangezien de pH waarde van de oogmake-up remover is aangepast aan het traanvocht, is de Bi-Phase-Remover uitstekend geschikt voor gevoelige ogen en mensen met contactlenzen en is bovendien dermatologisch getest. Kleine tip: Kleine foutjes tijdens het maquilleren worden snel opgelost met de Bi-Phase-Remover.

De oogmake-up remover reinigt zelfs waterbestendige oogmake-up op zachte en uiterst behoedzame wijze en geeft maximale verzorging aan het gevoelige ooggedeelte.

• Canola-olie & plantaardige neutrale olie: reinigen bijzonder grondig

Flacon goed schudden voor gebruik zodat de twee fasen met elkaar worden vermengd. Wattenpad in Bi-Phase-Remover drenken en zacht over het ooggedeelte wrijven, om de waterbestendige oogmake-up Flacon goed schudden voor gebruik zodat de twee fasen met elkaar worden vermengd. Wattenpad in Bi-Phase-Remover drenken en zacht over het ooggedeelte wrijven, om de waterbestendige oogmake-up te verwijderen. Indien nodig, enkele seconden laten inwerken.

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen beschikbaar

Beoordeel dit product

Meer producten uit de categorie Make-Up

Delen op

x