LBP Dermosthetique Headerbild

De jeugdige toekomst van de huid

Met een compleet anti-aging concept, opgebouwd rond de baanbrekende AGE3 Age Reversal Technology, is klinisch bewezen dat Dermosthétique van La Biosthétique invloed heeft op vroegere, huidige en toekomstige factoren van huidveroudering.

Hoezeer je ook zou willen dat de tijd stilstaat als het om veroudering gaat, vanuit cosmetisch oogpunt is het maar goed dat dat niet zo is. Het beste bewijs is de trendsettende nieuwe lancering van de huidverzorgingslijn Dermosthétique. Dr Christian Ader, Hoofd Onderzoek en Productontwikkeling bij La Biosthétique, vat de motivatie achter de vernieuwing van het succesvolle anti-aging concept samen:

Sinds de lancering van Dermosthétique in 2010 heeft ons cosmetologisch onderzoek niet stilgestaan, maar heeft het nieuwe actieve ingrediënten ontwikkeld met fascinerende werkingsmechanismen die leiden tot opmerkelijke huidverbeteringen.

Met de fundamentele herziening van Dermosthétique zijn Dr. Ader en zijn team erin geslaagd deze baanbrekende bevindingen te integreren in bijzonder huidvriendelijke en doeltreffende formules. Het totaalconcept van de Dermosthétique verzorging, die het verouderingsproces van de huid aanpakt, combineert de nieuwste biowetenschap met zeer efficiënte actieve bestanddelen op plantaardige basis. De hoogtechnologische formules maken het mogelijk om huidverouderingsfactoren uit het verleden aan te pakken, huidcellen in het heden te activeren en ze te beschermen voor de toekomst.

LBP Dermosthetique Gruppe 1
LBP Dermosthetique Gruppe 2
LBP Dermosthetique Gruppe 3
LBP Dermosthetique Gruppe 5
LBP Dermosthetique Gruppe 4

Het hart van elke formule is de AGE3 Age Reversal Technology. Botanische ingrediënten zoals rode salie bestrijden het proces van glycatie - het verkleven en stollen van collageenvezels - en herstellen de jeugdige elasticiteit van de huid. Een fyto-peptide afkomstig van stamcellen van tijgergras reactiveert de huidcellen en vermindert actief rimpels. Actieve bestanddelen uit rijst, rozemarijn en bruine algen beschermen het DNA van de huidcellen tegen oxidatieve schade van buitenaf. Bovendien zorgt hyaluronzuur voor een frisse, jeugdige uitstraling. Klinische werkzaamheidsonderzoeken tonen de opmerkelijke activiteit van de ingrediënten op de vernieuwingsprocessen van de huid aan.

Reiniging

Het verzorgingsritueel van Dermosthétique begint met reinigingsschuim en toner, die de werking van de daarna aangebrachte verzorgingsproducten optimaliseren. Innovatieve liftende patches voor de ogen en het gezicht, een oogcrème met liftend effect en een lippenbalsem werken in op alle zones van het gezicht, terwijl speciale concentraten van actieve ingrediënten het Dermosthétique concept begeleiden als doelgerichte probleemoplossers. Door hun buitengewoon hoge tolerantieniveau zijn de producten van Dermosthétique ook geschikt voor de zeer gevoelige huid.

Een mooie egale huid

Vitamine C werkt als een wondermiddel voor de huid en is niet meer weg te denken uit een dagelijkse huidverzorgingsroutine. Enerzijds zorgt het als serum voor een stralende huid, anderzijds beschermt vitamine C de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf en neutraliseert het reeds aangerichte schade.

Omdat de huid gevoeliger wordt door het gebruik van vitamine C, moet er een zonnebrandcrème worden gebruikt!

Zacht gladgestreken

Vertakte inuline, gevormd door de blauwe agave in de intense zon van zijn Mexicaanse thuisland, is een natuurlijk alternatief voor siliconen. Het legt zich op de huid als een fluweelachtig net, wat zorgt voor een onmiddellijk rimpelvullend liftend effect, een subtiel gevoed huidgevoel en een matte teint.

Maximale hydratatie

Hyaluronzuur komt voor als een natuurlijk bestanddeel van het bindweefsel in onze huid en zorgt ervoor dat de vochtvoorraden worden gevuld en de huid dus vol en elastisch is. Maar na verloop van tijd raken deze vochtvoorraden leeg en moet hyaluronzuur extern worden toegediend als een zeer geconcentreerde huidverzorgingsbooster. Ons serum verbetert de effectiviteit van de daaropvolgende verzorging en laat de huid er direct frisser uitzien. Bovendien is hyaluron perfect om de droge huid intensief te hydrateren en voller te maken. In principe zijn al onze Dermosthétique producten met hyaluron compatibel met en vooral aan te bevelen voor alle huidtypes en leeftijdsgroepen.