ACADEMY COLLECTION AUTUMN-WINTER 2023/24

Self Love is a Super Power.

Awaken your Power within°

Het innerlijke gevoel van van jezelf houden straalt door naar de uiterlijke verschijning en de wereld in. En net zoals zelfliefde in vele vormen kan komen, biedt deze collectie ook de vrijheid om ieders individuele persoonlijkheid te laten stralen. De snit en kleur tonen de authenticiteit van het karakter. Het doel van de collectie is niet om een dramatische transformatie te bieden, maar om de natuurlijkheid van elk individu te benadrukken. In plaats van te kiezen voor opvallende effecten, richt de collectie zich op het perfectioneren van de uitstraling en het introduceren van subtiele veranderingen die soms pas bij nader inzien opvallen.

Een verklaring van liefde voor de natuurlijke verleidelijkheid van lang haar. De onconventionele maar draagbare look trekt ieders aandacht met zijn echte catwalk allure. De make-up vertaalt deze allure in lichte, optimistische kleuren. Op een gegeven moment stroomt de oogschaduw over de oogleden als een turquoise-blauwe golf, en op een ander moment, alsof zachtjes gefluisterd in een sprankelende tint rosé.

Deze look viert natuurlijkheid. De snit, die is afgestemd op de krullende textuur van het haar, creëert een levendige krulbeweging met natuurlijk volume. De subtiele make-up laat de teint stralen, benadrukt de oogleden en bedekt de lippen met glanzende glans. De geföhnde versie van de look onthult een volwassen, dame-achtige facet. Sterke contouren definiëren ook de krachtige make-up, waarvan de donkerrode nagels eigenzinnigheid toevoegen.

Een korte haarsnit met karakter. Verschillende lengtes creëren een zachte vorm, waardoor ook fijn haar er natuurlijk gestyled uitziet. De make-up lijkt bijna doorschijnend: de oogleden fonkelen in rosé champagne, de wangen glanzen subtiel en de lippen glanzen roze. Een glamoureuze kant van de look wordt onthuld door de wet look-versie met een sterke golf aan de contour. De make-up straalt onweerstaanbare bescheidenheid uit in flatterende zachte kleuren op oogleden en lippen.


Alexander_Dinter_SW
De kapsels en stijlen zijn een uitdrukking van ons welzijn. Ze ondersteunen en versterken de natuurlijke schoonheid en zelfvertrouwen van verschillende personages op een volledig authentieke en inspirerende manier.

ALEXANDER DINTER, LA BIOSTHÉTIQUE INTERNATIONAL

CREATIVE DIRECTOR HAIR

Portrait-Andreas
De collectie weerspiegelt de diversiteit van personages en benadrukt hun authenticiteit. Diversiteit is een volledig natuurlijk resultaat van het proces omdat elke persoon zijn/haar eigen palet biedt, en we willen de persoonlijkheid laten stralen.

ANDREAS KURKOWITZ,

COLORIST

Steffen_Zoll_SW
Make-up heeft de buitengewone mogelijkheid om ons te ondersteunen op onze reis naar zelfliefde. Een gedurfde lipkleur, rokerige ogen of gedurfde eyeliner kunnen krachtige uitspraken doen en ons veel zelfvertrouwen geven.

STEFFEN ZOLL, LA BIOSTHÉTIQUE INTERNATIONAL

CREATIVE DIRECTOR MAKE – UP