Start zoom

Gezichts- en lichaamsverzorging

Traitement Protecteur

Artikelnr. 002815

Snel Overzicht

De cel-actieve anti-aging gezichtscrème voor overdag regenereert, beschermt, bestrijdt rimpels en hydrateert de huid met waardevol vocht.

Wees de eerste om dit product te waarderen

50ML

Levertijd 1-3 werkdagen

€ 91,50
Basisprijs per 100 ML: € 183,00 Incl. BTW, excl. Leveringkosten

Levertijd 1-3 werkdagen

  • of

Ga voor een deskundig en persoonlijk advies naar uw La Biosthétique-salon.

De tekenen van huidveroudering actief bestrijden met Dérmosthetique! De baanbrekende formule Dérmosthetique® Anti-Age heeft met twee soorten celextracten actief invloed op de oorsprong en de oorzaken van huidveroudering: Fyto-celextracten ondersteunen de nieuwe vorming van moedercellen, vertragen het verouderingsproces en bestrijden de vorming en nieuwe vorming van rimpels. Glyco-celextracten activeren de collageensynthese, versterken het bindweefsel, kalmeren de huid en beschermen tegen glycatie. Traitement Protecteur fungeert als een beschermend schild omdat het waardevolle verzorging geeft aan de huidcellen. Hierin bevindt zich een grote mate van vocht die de huid dringend nodig heeft. De anti-aging dagcrème zorgt ervoor dat de huideigen herstelmechanismen opnieuw zelf actief worden. Dwars gekoppeld hyaluronzuur versterkt de vochtbinding in de huid en zorgt voor een fris en jeugdig uiterlijk.

De cel-actieve anti-aging gezichtscrème voor overdag regenereert, beschermt, bestrijdt rimpels en hydrateert de huid met waardevol vocht.

  • Liposomaal verkapselde fyto-celextracten uit plantaardige stamcellen: ondersteunen de nieuwe vorming van moedercellen, vertragen het verouderingsproces en bestrijden de vorming en nieuwe vorming van rimpels
  •  
  • Glyco-celextracten uit organisch gebonden silicium uit bruinwier: activeren de collageensynthese, versterken het bindweefsel, kalmeren de huid en beschermen tegen glycatie
  • Liposomaal verkapselde zee-algen: werken als natuurlijke bescherming tegen de gevolgen van dagelijkse UVA-straling
  • Dwars gekoppeld hyaluronzuur: versterkt de vochtbinding in de huid vijf maal meer in vergelijking met eenvoudig hyaluronzuur, beschermt tegen celschade door vrije radicalen.

Traitement Protecteur 's morgens na de gezichtsreiniging op gezicht, hals en decolleté aanbrengen en lichtjes in de huid masseren.

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen beschikbaar

Beoordeel dit product

Meer producten uit de categorie Gezichts- en lichaamsverzorging

Delen op

x