Start zoom

Gezichts- en lichaamsverzorging

Traitement Mains

Artikelnr. 002481

Snel Overzicht

De cel-actieve herstellende verzorging Traitement Mains regenereert zwaar belaste handen, vermindert pigmentstoringen en zorgt voor evenwichtige hydratatie.

Wees de eerste om dit product te waarderen

50ML

Levertijd 1-3 werkdagen

€ 17,00
Basisprijs per 100 ML: € 34,00 Incl. 21% BTW, excl. Leveringkosten

Levertijd 1-3 werkdagen

  • of

Ga voor een deskundig en persoonlijk advies naar uw La Biosthétique-salon.

Handen verraden onze echte leeftijd! Ons lichaam en ons gezicht krijgen altijd de grootst mogelijke aandacht en de meest diepgaande verzorging. De handen worden echter vaak vergeten. Maar juist zij hebben een intensieve en individuele verzorging nodig, omdat ze elke dag zwaar worden beproefd. De efficiënte en uiterst actieve handcrème Traitement Mains geeft geïrriteerde, gevoelige, rood geworden en droge handen de volledige aandacht en stuurt ze op een korte welzijnsreis. Specifiek actieve ingrediënten zoals zwarte bessenzaadolie, ballonplantextract en zonnebloemolieconcentraat versterken, kalmeren en stabiliseren vooral de gestreste huid van veeleisende handen. De combinatie van alle in Traitement Mains aanwezige werkzame stoffen laat pigmentvlekken er redelijk bleekjes uitzien. Versteviging en vorming van het weefsel en de lichaamscontouren. De cel-actieve, opnieuw modellerende werkzame stoffen van Dermosthétique Forme-Actif hebben een doelgerichte invloed op de probleemzones van het lichaam.

De cel-actieve herstellende verzorging Traitement Mains regenereert zwaar belaste handen, vermindert pigmentstoringen en zorgt voor evenwichtige hydratatie.

  • Herstellend- en beschermend complex uit zwarte bessenzaadolie, ballonplantextract en zonnebloemolieconcentraat: Zwarte bessenzaadolie versterkt de huidbarrière en beschermt het beschadigde weefsel, ballonplantextract werkt kalmerend en voorkomt ontstekingsreacties van de huid, zonnebloemolieconcentraat stabiliseert de huidbarrière – ook bij een droge huid.
  • Cel-actieve werkzame stof bij pigmentstoornissen uit waterkers, zink, vitamine B3 en Essential Cell Boost Factor: beïnvloedt de uniforme pigmentatie van de huid en voorkomt de vorming van pigmentstoornissen, levert essentiële voedingsstoffen, versterkt de celsamenhang van het weefsel, regenereert de lichaamscellen en maakt huid resistenter
  • Cel-actieve energie- en vochtwerkstof uit ATP, algine en papajaextract: stimuleert de celstofwisseling van de huid en reguleert de waterhuishouding, levert energie en vitaliteit aan de cellen, houdt water vast en beschermt tegen vochtverlies en zorgt voor de stimulatie van de huidvernieuwingscyclus

Meermaals per dag de handen met Traitement Mains insmeren. Ook geschikt als intensieve, regeneratieve verzorging voor 's nachts.

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen beschikbaar

Beoordeel dit product

Meer producten uit de categorie Gezichts- en lichaamsverzorging

Delen op

x