Start zoom

Gezichts- en lichaamsverzorging

Suncare Stick Waterproof SPF 30

Artikelnr. 002615

Snel Overzicht

De waterbestendige zonnebrandstift met zeer effectieve zonbeschermingsfactor (SPF 30) beschermt lippen en gezicht en voorkomt vroegtijdige huidveroudering.

Wees de eerste om dit product te waarderen

8Gr

Levertijd 1-3 werkdagen

€ 19,00
Basisprijs per 1 Gr: € 2,38 Incl. BTW, excl. Leveringkosten

Levertijd 1-3 werkdagen

  • of

Ga voor een deskundig en persoonlijk advies naar uw La Biosthétique-salon.

Sunshine Kiss – geen probleem met dit kleine multitalent. De kleine maar effectieve zonnebrandstift biedt met name aan de extreem zongevoelige huidgebieden zoals lippen, neus, voorhoofd en schouders een intense UV-A en UV-B-bescherming. Natuurlijke wassen zoals bijenwas en sheabutter en natuurlijke oliën uit spireazaad stabiliseren de natuurlijke huidfuncties en zorgen voor intensieve verzorging. Suncare Stick SPF 30 is waterbestendig, kalmeert en beschermt tegen huidirritaties. Ook een perfecte begeleider in de winter. Dankzij het gebruiksgemak, kan de stift overal worden aangebracht, zelfs op de kleinste plekjes.

De waterbestendige zonnebrandstift met zeer effectieve zonbeschermingsfactor (SPF 30) beschermt lippen en gezicht en voorkomt vroegtijdige huidveroudering.

  • Bijenwas, sheabutter & spireazaad: stabiliseren de natuurlijke
  • huidfuncties en verzorgen
  • Zeer effectieve lichtbeschermingsfilter weert vrije radicalen af en bestaat uit:
  • UV-A- en UV-B-filters

Voor elke zonnebestraling Suncare Stick SPF 30 gelijkmatig op de gevoelige huidgedeelten aanbrengen. Meermaals herhalen tijdens het zonnebaden. In het bijzonder na een verblijf in het water de bescherming opnieuw aanbrengen.

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen beschikbaar

Beoordeel dit product

Meer producten uit de categorie Gezichts- en lichaamsverzorging

Delen op

x