Start zoom

Haarverzorging

Soin de Luxe

Artikelnr. 120237

Snel Overzicht

Deze snelle luxe haarverzorging herstelt, beschermt en versterkt het hulpbehoevende haar met de meest voortreffelijke en kostbare stoffen, en stuurt het naar een eersteklas SPA-beleving de luxe.

Wees de eerste om dit product te waarderen

150ML

Levertijd 1-3 werkdagen

€ 56,50
Basisprijs per 100 ML: € 37,67 Incl. BTW, excl. Leveringkosten

Levertijd 1-3 werkdagen

  • of

Ga voor een deskundig en persoonlijk advies naar uw La Biosthétique-salon.

Luxe is dat kleine beetje 'meer' in het leven. Iedere vrouw heeft graag luxe – indien mogelijk ook voor haar haar. Wat is er mooier dan pure, edele zijde, zeldzaam, fonkelende parels en een sprankelende druppel kostbare champagne in het haar te verdelen zodat het transformeert naar haute couture? In de luxe haarverzorging Soin de Luxe zit een heleboel van deze eersteklas ingrediënten. De mooiste schatten uit de natuur, zoals extracten van cactus en Moringazaad zorgen voor rijkelijk veel vocht en beschermen het behoeftige haar tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De in de luxe haarverzorgingsspray aanwezige zeer krachtige marine werkzame stof van rode algen geeft het haar kracht en maakt het resistenter. Peptiden uit zuivere zijde leggen zich als een zachte cocon rond iedere afzonderlijke haar, verwennen het met maximale verzorging en verlenen een onvergelijkbare en zeldzame touch. Een in Soin de Luxe ingesloten extract uit natuurlijke parels geeft het hulpbehoevende haar opnieuw een fonkelende, stralende glans. Extracten van uitstekende champagne en een Aziatisch werkzame stoffencomplex van bloesems, vruchten en wortels uit de traditionele Chinese geneeskunde maken de luxe reis met Soin de Luxe perfect. Ze ontspannen de hoofdhuid en zorgen voor een maximaal gevoel van welzijn. Soin de Luxe is een luxe verzorging voor eisen op het hoogste niveau. De waardevolle verzorgende stoffen in Soin de Luxe worden omhuld door een dispenser in een knap design – exclusief geproduceerd in de fabriek van La Biosthétique.

Deze snelle luxe haarverzorging herstelt, beschermt en versterkt het hulpbehoevende haar met de meest voortreffelijke en kostbare stoffen, en stuurt het naar een eersteklas SPA-beleving de luxe.

  • Peptiden uit zuivere zijde: verbeteren de haarstructuur
  • Een extract van natuurlijke parels: zorgt voor een fonkelende glans
  • Moringazaad-extract: beschermt het haar tegen milieu-invloeden
  • Een extract van cactus, werkzame stoffen van rode algen: beschermen het haar reeds tijdens het hydrateren
  • Een plantaardig werkstoffencomplex uit bloesems, vruchten en wortels uit de traditionele Chinese geneeskunde: harmoniseert de hoofdhuid
  • Champagne-extract: stimuleert hoofdhuid en haar

Flacon schudden voor gebruik. Soin de Luxe na de haarwassing met Bain de Luxe in het licht vochtige haar verstuiven. Niet uitspoelen.

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen beschikbaar

Beoordeel dit product

Meer producten uit de categorie Haarverzorging

Delen op

x