Start zoom

Haarverzorging

Shampooing Lipokérine B

Artikelnr. 180010

Snel Overzicht

De herstellende shampoo Lipokérine B reinigt de droge hoofdhuid en bros haar uiterst zacht en op bijzonder milde wijze en geeft verzorging, glans en souplesse.

Wees de eerste om dit product te waarderen

250ML

Levertijd 1-3 werkdagen

€ 23,50
Basisprijs per 1 L : € 94,00 Incl. BTW, excl. Leveringkosten

Levertijd 1-3 werkdagen

  • of

Ga voor een deskundig en persoonlijk advies naar uw La Biosthétique-salon.

Een gespannen gevoel? Jeuk? Wanneer de hoofdhuid droog is en uit balans geraakt, dan wordt het haar snel droog en bros. Klinkt zorgwekkend? Dat is het ook. Bovendien zijn dit allesbehalve ideale omstandigheden voor glanzend gezond en soepel haar. Om de hoofdhuid terug in zijn natuurlijke balans te brengen, is de keuze van de shampoo cruciaal. Extra zacht, extra mild, extra verzorgend - behoedzamer kan een shampoo voor een droge hoofdhuid niet zijn. Shampooing Lipokérine B voedt de droge hoofdhuid en het zwaar belaste haar reeds tijdens de haarwassing met waardevolle, verzorgende stoffen. Fijne plantaardige lipoaminozuren bouwen de kwaliteit van het haar weer op. Actief panthenol verhoogt de binding van het vocht, de statische elektriciteit van het haar wordt verhinderd. De herstellende shampoo verwent de droge hoofdhuid, normaliseert het hoofdhuidmilieu en bouwt de belangrijke zuurbeschermingsmantel weer op. Het verwachte aangename hoofdhuidgevoel is onmiddellijk voelbaar. De hoofdhuid herwint haar volledige functionaliteit - de ideale omstandigheden voor gezond, mooi haar. De droom van glanzend, verleidelijk soepel haar met voldoende veerkracht wordt werkelijkheid. Het haar is goed doorkambaar en het kapsel lukt perfect.

De herstellende shampoo Lipokérine B reinigt de droge hoofdhuid en bros haar uiterst zacht en op bijzonder milde wijze en geeft verzorging, glans en souplesse.

  • Condensaat van vetzuur met aminozuren van haverproteïne: reinigen zacht en bouwen zwaar belast haar opnieuw op
  • Ethylpanthenol: verhoogt de vochtbinding, beschermt tegen milieu-invloeden en zorgt voor elasticiteit
  • Polysaccharide uit de guarboon: voor beter doorkambaar en soepel haar
  • Suikertenside: reinigt mild en zacht

Haren uitborstelen en met warm water bevochtigen. Ca. 7-10 ml Shampooing Lipokérine B lok per lok op de hoofdhuid verdelen en lichtjes in de hoofdhuid masseren. Het haar nogmaals met water laten opschuimen en aansluitend uitspoelen. Kan indien gewenst een tweede maal doorgevoerd worden.

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen beschikbaar

Beoordeel dit product

Meer producten uit de categorie Haarverzorging

Delen op

x