Start zoom

Haarverzorging

Shampooing Actif F

Artikelnr. 120170

Snel Overzicht

Cel-actieve anti-aging shampoo als ondersteunende behandeling van verouderingsverschijnselen van de hoofdhuid en fijn haar.

Wees de eerste om dit product te waarderen

200ML

Levertijd 1-3 werkdagen

€ 29,50
Basisprijs per 100 ML: € 14,75 Incl. 21% BTW, excl. Leveringkosten

Levertijd 1-3 werkdagen

  • of

Ga voor een deskundig en persoonlijk advies naar uw La Biosthétique-salon.

Haar- en hoofdhuidverzorging aan de grens van de geneeskunde!

Haar- en hoofdhuidverzorging aan de grens van de geneeskunde! La Biosthétique gaat de strijd aan tegen de tekenen van de tijd – met een volledig anti-agingconcept op celbiologische basis. Als een duik in een verjongingsbron! Leeftijd stopt ook niet voor het haar en de hoofdhuid. Aangezien het verouderingsproces maar voor 30% genetisch is bepaald, en tot 70% afhangt van externe factoren, kan men met de juiste zorg enkele zaken doen om de veroudering te vertragen. Shampooing Actif F reinigt hoofdhuid en haar op bijzonder milde wijze en voorziet de hoofdhuid reeds tijdens het wassen van verjongende cel-actieve werkzame stoffen. De door UV-straling opgewekte en voor het haar zeer agressieve vrije radicalen worden op non-actief gezet. Hierdoor worden hoofdhuid en haar beschermd tegen verouderingsprocessen. Bovendien versterkt een natuur identieke ceramide in combinatie met keratinebouwstenen de gevoelige haarstructuur en beschermt het tegen vroegtijdige slijtage. De verzorgende aandelen in de anti-aging shampoo voor fijn haar verzwaren niet, maar bouwen de veerkracht en het volume opnieuw op. Dermosthétique® Anti-Age heeft met twee types van cel-extracten actief invloed op de oorsprong en de oorzaken van de veroudering van de hoofdhuid. Fyto-celextracten: voor bescherming, regeneratie en ondersteuning van de moedercellen Glyco-celextracten: voor het jong houden van huid en haar Shampooing Actif F voor jonger en voller haar met glans en veerkracht!

Cel-actieve anti-aging shampoo als ondersteunende behandeling van verouderingsverschijnselen van de hoofdhuid en fijn haar.

  • Glyco-celextract uit berendruif en Indische padoek: ondersteunt de anti-versuikering van de hoofdhuid
  • Ceramiden: versterken en beschermen de haarwortel van fijn haar en beschermen tegen agressieve milieu-invloeden
  • Extract uit de Porphyra umbilicalis-alge: ondersteunt de bescherming tegen vrije radicalen en tegen ontstekingsprocessen in de hoofdhuid
  • Keratine en gehydroliseerde keratine uit natuurlijke wol: stabiliseren de haarstructuur
  • Lecithine: herstelt de natuurlijke oliën, ondersteunt de verdediging tegen vrije radicalen en zorgt voor een verhoogde hydratatie van de huid
  • Zeezout rijk aan mineraalstoffen: reinigt haar en hoofdhuid op bijzonder zachte en milde wijze
  • Liposomaal verkapseld fyto-celextract: ondersteunende bescherming van de moedercellen in de hoofdhuid en de follikels

Shampooing Actif F gelijkmatig in het haar en op de hoofdhuid verdelen, in de hoofdhuid masseren, kort laten inwerken en uitspoelen.

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen beschikbaar

Beoordeel dit product

Meer producten uit de categorie Haarverzorging

Delen op

x