Start zoom

Haarverzorging

Shampoo Vital Fine Hair

Artikelnr. 120285

Snel Overzicht

Shampoo Vital reinigt fijn en bijzonder hulpbehoevend haar op zachte wijze en verwent het met werkzame stoffen uit de natuur voor meer volume, souplesse en glans.

Wees de eerste om dit product te waarderen

250ML

Levertijd 1-3 werkdagen

€ 21,95
Basisprijs per 1 L : € 87,80 Incl. 21% BTW, excl. Leveringkosten

Levertijd 1-3 werkdagen

  • of

Ga voor een deskundig en persoonlijk advies naar uw La Biosthétique-salon.

Het haar hangt lusteloos en mat naar beneden, van veerkracht en volume is geen spoor meer te bekennen.

Klinkt naar fijn haar. Een drama? Helemaal niet. Shampoo Vital zorgt voor fantastische veerkracht, stand aan de haarwortel en brengt zo fijn, zorgbehoevend haar weer opnieuw tot leven.

De shampoo voor fijn haar gaat uiterst zorgzaam om met het haar, en reinigt het in de diepte. Verzorgende ceramiden herstructureren en beschermen het haar van binnenuit en geven het een enorme power boost. Actieve peptiden uit tarwe versterken de labiele haarstructuur, waardoor het weer stand en stevigheid verkrijgt.

Opvliegend haar? Wordt onmiddellijk gekalmeerd, daarvoor zorgen speciale antistatische eigenschappen. Ze gaan statische elektriciteit tegen en maken het haar soepel en moeiteloos doorkambaar, zonder het te verzwaren. Shampoo Vital geeft vermoeide haren hun volume en levendige glans terug.

Shampoo Vital reinigt fijn en bijzonder hulpbehoevend haar op zachte wijze en verwent het met werkzame stoffen uit de natuur voor meer volume, souplesse en glans.

  • Geselecteerd verzorgend complex met ceramiden: versterkt de schubbenlaag en zorgt voor bescherming van de gevoelige haarkern, herstructureert
  • Condensaat van een vetzuur van kokosolie en de aminozuren van eiwitproteïne: maken het haar soepel en beter moduleerbaar
  • Tarwepeptiden: versterken de natuurlijke hydrolipidenfilm, zorgen voor stabiliteit en glans
  • Algenextract: hydrateert en beschermt tegen vrije radicalen.

Haren uitborstelen en met warm water bevochtigen. Ca. 7–10 ml (al naargelang de haarlengte) Shampoo Vital lok per lok op de hoofdhuid verdelen en lichtjes in de hoofdhuid masseren. Het haar nogmaals met water laten opschuimen en aansluitend uitspoelen.

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen beschikbaar

Beoordeel dit product

Meer producten uit de categorie Haarverzorging

Delen op

x