Start zoom

Haarverzorging

Protection Couleur Shampoo Blonde .32

Artikelnr. 120500

Snel Overzicht

De kleurbeschermingsshampoo Protection Couleur voor blond en geblondeerd haar reinigt bijzonder zacht en mild, beschermt het tegen kleur- en vochtverlies, en entfernt geeft het en stimuleert het warme goudglanzende reflex.

Wees de eerste om dit product te waarderen

250ML

Levertijd 1-3 werkdagen

€ 25,00
Basisprijs per 1 L : € 100,00 Incl. 21% BTW, excl. Leveringkosten

Levertijd 1-3 werkdagen

  • of

Ga voor een deskundig en persoonlijk advies naar uw La Biosthétique-salon.

Fascinatie voor blond! – Blondines weten het – Blond is niet alleen een haarkleur, het is een levensstijl. En net als de eigenaressen zelf heeft blond haar bijzondere eisen. Daarom reinigt en verzorgt Protection Couleur Shampoo Blonde .32 honinggouden haren op bijzonder liefdevolle wijze en laat de blonde haardos stralen. Al tijdens het wassen compenseert de shampoo voor blond haar de gevoelige vochthuishouding. De schubbenlaag wordt gesloten en het gevoelige haar wordt zo effectief beschermd tegen het verlies van reflexen. Het in Shampoo Blonde .32 geïntegreerde, uiterst effectieve kleurbeschermingscomplex is baanbrekend: De door UV-straling gegenereerde vrije radicalen worden buiten spel gezet, waardoor de kleurpigmenten veel langer in het haar blijven. Het resultaat: Tot 73% meer kleurstabiliteit - na 15 wasbeurten. Een verzorgende polymeer legt zich beschermend om het haar en weert schadelijke milieu-invloeden. Speciale kleurpigmenten in de shampoo stimuleren en zorgen tijdens het wassen voor een warme, gouden kleurreflex en voor lang aanhoudende vreugde over kleur en schittering. Soepel blond haar schittert in de mooiste, warme gouden tinten en verleidt met stralende helderheid - permanent.

De kleurbeschermingsshampoo Protection Couleur voor blond en geblondeerd haar reinigt bijzonder zacht en mild, beschermt het tegen kleur- en vochtverlies, en entfernt geeft het en stimuleert het warme goudglanzende reflex.

• Zonnebloemextract: versterkt het weerstandsvermogenPanthenol: zorgt voor volume en glansOnmiddellijk intrekkende blonde kleurstoffen: frissen de natuurlijke, warme reflex op

Shampoo Blonde .32 gelijkmatig in het haar en op de hoofdhuid verdelen. Laten opschuimen met een beetje water, de hoofdhuid lichtjes masseren en het haar voorzichtig kneden met de vingers. Aansluitend opnieuw grondig met water afspoelen. De shampoo verkleurt de huid niet en kan zonder enig probleem onder de douche worden gebruikt!

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen beschikbaar

Beoordeel dit product

Meer producten uit de categorie Haarverzorging

Delen op

x