Start zoom

Gezichts- en lichaamsverzorging

Sérum de Luxe

Artikelnr. 002183

Snel Overzicht

Het verjongende anti-aging serum met herstellende celactivator verstevigt, regenereert en beschermt de droge, veeleisende en vochtarme huid. Hierbij lift het effectief rimpels – een hommage aan de tijdloze schoonheid.

Wees de eerste om dit product te waarderen

30ML

Levertijd 1-3 werkdagen

€ 108,00
Basisprijs per 100 ML: € 360,00 Incl. 21% BTW, excl. Leveringkosten

Levertijd 1-3 werkdagen

  • of

Ga voor een deskundig en persoonlijk advies naar uw La Biosthétique-salon.

Luxe is fascinerend, opwindend en begeerlijk. Het verjongende anti-aging serum creëert fascinatie, opwinding en verlangen - verstopt in een sensuele verzorging. Sérum de Luxe omhult de droge, veeleisende huid met exquise werkzame stoffen op het hoogste niveau en verleent een onvergetelijk geperfectioneerd huidgevoel. De souplesse wordt verbeterd en door de activering van de collageensynthese wordt het bindweefsel verstevigd. Mimiekrimpeltjes worden met zeer geconcentreerde en effectieve werkzame stoffen verzacht. Polysacchariden zorgen voor waardevol vocht, verstevigen en zorgen voor meer elasticiteit. De plantaardige herstellende celactivator zet de tekenen van de tijd buiten strijd en realiseert aantoonbar een zichtbare verjonging van de huid. De stevigheid en de elasticiteit worden duurzaam verbeterd en het huideigen beschermingsmechanisme wordt actief versterkt dankzij een huididentieke formule. De stevigheid, gladheid en vernieuwing van de huid verbeteren niet alleen zichtbaar, maar ook meetbaar. De huid is opnieuw steviger en ziet er binnen 4 weken vele jaren jonger uit. Sérum de Luxe draait de tijd terug!

Het verjongende anti-aging serum met herstellende celactivator verstevigt, regenereert en beschermt de droge, veeleisende en vochtarme huid. Hierbij lift het effectief rimpels – een hommage aan de tijdloze schoonheid.

  • Plantaardige herstellende celactivator uit polysacchariden van suikerriet, extract uit olijfbladeren en jujube-extract (Chinese dadel): de extracten uit olijfbladeren reactiveren de celenzymen, Chinese dadel werkt stressresistent, polysacchariden zorgen voor vocht, verstevigen en egaliseren oneffenheden.
  • Lipidesynthesecomplex: verbetering van de vochtbinding, stijging van de huidelasticiteit en stevigheid, vermindering van zichtbare droogterimpeltjes Vochtcomplex met dieptewerking: zorgt voor onmiddellijk voelbare vochtdoordringing gedurende een periode van 72 uur
  • Fytohormonen uit de Iris florentina-wortel: bestrijden intensief de afbraak van collageen en elastine, versterken de huidbarrière, beschermen tegen uitdrogen en zorgen zo voor een zichtbaar verjongend effect.
  • Collageenactivator: stimuleert de collageensynthese, reduceert het waterverlies van de huid
  • Ceramiden versterken de natuurlijke barrièrefunctie van de huid
  • Lecithine: herstelt de natuurlijke oliën, ondersteunt de verdediging tegen vrije radicalen en zorgt voor een verhoogd vochtgehalte van de huid

Sérum de Luxe 's morgens en 's avonds na de gezichtsreiniging op gezicht, hals en decolleté aanbrengen. Vervolgens zoals gebruikelijk een dag- of nachtverzorging aanbrengen.

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen beschikbaar

Beoordeel dit product

Meer producten uit de categorie Gezichts- en lichaamsverzorging

Delen op

x