Trend Shop

Salon Beauté

Ontdek de populairste producten van het tijdschrift La Biosthétique "Salon Beauté" vanaf juni 2019

Zonplezier

Voor volledige UV-bescherming zorgen de Soleil Cremes en Emulsions met waterdichte texturen, die direct intrekken en de vochtbalans van de huid stabiel houden.

Pure ontspanning

Als snelle, verzorgende conditioner of intensief masker zorgt de Soleil Crème met regenererende, beschermende en hydraterende bestanddelen ervoor dat uw haar na uw vakantie net zo verfrist is als u.

Zomerfris

De zomer is fris en groen. De parfumvrije Botanique Pure Nature Balancing Cream biedt puur natuurlijke ingrediënten voor een frisse, egale teint die van de delicate Translucent Compact Powder een satijnen finish krijgt. Silky Eyes Fern zorgt voor prachtige ogen met zijn opwindende, glinsterende groene tint.

 

 

Keitum-Look

Van blauw tot roze en violet kleurt de ondergaande zon de avondlucht over de zee. Een magisch natuurspektakel dat mooi terugkomt in de romantische zomerlook met Magic Shadow 44 Flamingo en Eyeshadow Pen Smokey Violet.

Algen & Zee

Vitaliserend zoals de lucht boven de Noordzee, werkt de verzorgende gel Perles Hydro-Vitalité in op de huid. Algenex-tracten met zeezout brengen rijk vocht in de huid en vullen de huid van binnenuit, terwijl ingekapselde plantenextracten tegen vervuilende deeltjes beschermen.

 

 

Soberheid

Bij de ruige schoonheid van het kustlandschap passen geen franjes en opsmuk. Strakke lijnen en beschouwend minimalisme kenmerken de Friese stijl, die zijn olfactorische metgezel vindt in de sobere frisheid en de warme, aardse tonen van bos en mos in La Biosthétique Homme Eau de Toilette.

Reisgenoten

Heerlijke wellness-momenten met La Biosthétique kunnen worden ervaren in de douche met de reisformaten van de sensueel geurende spaverzorgingsserie voor de huid en het haar.

Shop de trends:

1. Soleil Creme Solaire SPF 50+

Artikelnr. 002144

Snel Overzicht

Beschermt effectief tegen verbranding: Zeer hoge bescherming met innovatieve, snel intrekkende formule die tegelijk de gevoelige huid verzorgt

50ML

Levertijd 1-3 werkdagen

€ 20,00
Basisprijs per 100 ML: € 40,00 Incl. 21% BTW, excl. Leveringkosten

Levertijd 1-3 werkdagen

  • of

Ga voor een deskundig en persoonlijk advies naar uw La Biosthétique-salon.

Delen op

x