Start zoom

Haarverzorging

Protection Couleur Conditionneur Crystal .07

Artikelnr. 120123

Snel Overzicht

Protection Couleur Conditionneur Crystal .07 herstelt, herstructureert en verzorgt het koele, blonde of geblondeerde haar heel intensief, hydrateert maximaal en versterkt de stralende kristallen schittering.

Wees de eerste om dit product te waarderen

150ML

Levertijd 1-3 werkdagen

€ 25,00
Basisprijs per 100 ML: € 16,67 Incl. BTW, excl. Leveringkosten

Levertijd 1-3 werkdagen

  • of

Ga voor een deskundig en persoonlijk advies naar uw La Biosthétique-salon.

De zonnigste van alle haarkleuren is een delicate schoonheid die extra goed verzorgd wil worden. Vooral in opgelichte structuren gaan interessante nuances en sprankelende reflecties anders gemakkelijk verloren. UV-Stralen die ook in een normaal lichtspectrum tot hun werking komen, nemen de zilverkleurige fascinatie van de kleur van het maanlicht weg. Protection Couleur Conditionneur Crystal .07 brengt opnieuw een koele, kristalachtige glans in het haar. Het verzorgt koel, blond haar intensief, compenseert structuurschade en verwent het haar met een maximum aan vocht. Zowel de elasticiteit als de souplesse wordt door de Conditionneur wezenlijk verbeterd. Het haar wordt dankzij het kleurbeschermingsproces van La Biosthétique effectief beschermd tegen het ongewenste verlies van reflexen. Het zet de door UV-stralen gegenereerde agressieve vrije radicalen buiten strijd. Hierdoor blijven de kleurpigmenten duidelijk langer in het haar. Het resultaat: Tot 73% meer kleurstabiliteit na 15 wasbeurten. Elegante, zilverkleurige koele kristaltinten worden met een speciaal UV-glanscomplex en speciale kleuropfrissende pigmenten opnieuw geënsceneerd en ongewenste gouden reflexen permanent geneutraliseerd. Blond en geblondeerd haar straalt opnieuw, is extreem goed gevoed en gewoon stralend mooi om naar te kijken.

Protection Couleur Conditionneur Crystal .07 herstelt, herstructureert en verzorgt het koele, blonde of geblondeerde haar heel intensief, hydrateert maximaal en versterkt de stralende kristallen schittering.

  • Zonnebloemextract: versterkt het weerstandsvermogen, inactiveert de door UV-straling ontstane vrije radicalen in het haar
  • Verzorgende polymeerzijketenen met een UV-straling absorberend vermogen: verbetert de bescherming tegen UV-stralen
  • Jojoba-olie: hydrateert
  • Panthenol: verleent elasticiteit en souplesse
  • Onmiddellijk intrekkende crystal kleurstof: frist de koele blondreflex op
  • UV-glanscomplex: verleent een intensieve oplichtende schittering aan het haar

Conditionneur Crystal .07 gelijkmatig in het gewassen, handdoekdroge haar verdelen en in het haar kneden. 1–2 minuten laten inwerken en vervolgens grondig uitspoelen. De Conditionneur verkleurt de huid niet!

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen beschikbaar

Beoordeel dit product

Meer producten uit de categorie Haarverzorging

Delen op

x