Start zoom

Make-Up

Nutric Nail Hardener

Artikelnr. 020664

Snel Overzicht

Nutric Nail Hardener verandert zachte, breekbare nagels in verzorgde droomnagels.

Wees de eerste om dit product te waarderen

9ML

Levertijd 1-3 werkdagen

€ 16,00
Basisprijs per 1 ML: € 1,78 Incl. BTW, excl. Leveringkosten

Levertijd 1-3 werkdagen

  • of

Ga voor een deskundig en persoonlijk advies naar uw La Biosthétique-salon.

Deze nagelverharder is een echte krachtpatser. Zijn geheime wapen is een nieuwe voedingsstoffenformule die de nagel en het nagelbed essentieel krachtvoedsel toevoert op basis van twee actieve complexen: Het nagelverhardercomplex bestaat uit een combinatie van extracten van verschillende, uiterst effectieve algen. Ze stimuleren de celgroei, voeden met mineralen en sporenelementen en versterken en egaliseren het nageloppervlak. Het nagelbeschermingscomplex bestaat uit versterkende methionine en biotine, hydraterende panthenol en regenererende silaan. Ze versterken de keratinevezels zodat de nagels super flexibel blijven en niet afbreken. Het vocht wordt in de nagel vastgehouden en zo tegen uitdrogen beschermd. Dankzij de ultiem voedende nagelverharder Nutric Nail Hardener zijn de nagels reeds na 4 weken niet alleen zichtbaar langer en sterker, ze voelen ook zo aan. De heerlijk delicate rosékleur zorgt voor een verzorgde finish en voor gelukkige nagels.

Nutric Nail Hardener verandert zachte, breekbare nagels in verzorgde droomnagels.

  • Algenextract: levert de nagels alle essentiële voedingsstoffen, maakt glad, versterkt en herstelt de nagels, verbetert de hardheid van de nagel

1ste dag: Reinig de nagel grondig en breng Nutric Nail Hardener op de nagel aan (contact met de huid vermijden) 2de & 3de dag: Opnieuw een laag Nutric Nail Hardener op de nagel aanbrengen 4de dag: Met een nagellakremover alle lagen Nutric Nail Hardener verwijderen en de toepassing nogmaals herhalen Alle stappen gedurende vier weken herhalen, tot de nagels de gewenste hardheid hebben bereikt. Om het verhardende effect te behouden, kan Nutric Nail Hardener na de kuur als basecoat worden gebruikt.

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen beschikbaar

Beoordeel dit product

Meer producten uit de categorie Make-Up

Delen op

x