Start zoom

Gezichts- en lichaamsverzorging

Mousse Nettoyante

Artikelnr. 002456

Snel Overzicht

De cel-actieve reinigingsmousse bevrijdt de huid op milde wijze van vuil en talg. Met Mousse Nettoyante blijft tegelijkertijd de natuurlijke balans van de huid behouden. Geschikt voor alle huidtypen.

Wees de eerste om dit product te waarderen

150ML

Levertijd 1-3 werkdagen

€ 37,00
Basisprijs per 100 ML: € 24,67 Incl. BTW, excl. Leveringkosten

Levertijd 1-3 werkdagen

  • of

Ga voor een deskundig en persoonlijk advies naar uw La Biosthétique-salon.

Mousse voor de schoonheid! Een gezonde, stralende huid komt niet vanzelf. Daar moet je zelf voor zorgen. Een actieve vochthuishouding is het allerbelangrijkste! Maar met het ouder worden, laat die je vaak in de steek. De huid trekt en de eerste rimpeltjes worden zichtbaar. De hydro-actieve reinigingsmousse is de eerste stap naar een mooiere huid. Pure, zuiver plantaardige tensiden op basis van rijstproteïnen ontwikkelen zich tot een los schuim, glijden zacht over de huid en bevrijden haar grondig van vuil en talg. Zelfs een droge, schilferige en gevoelige huid wordt hier blij van. Mousse Nettoyante is een klein reinigingswonder – zo zacht als een melk, zo efficiënt als een zeep. Deze geweldige reinigingsmousse hydrateert en zorgt voor een heerlijke frisheid. Een cel-actieve hydro-werkzame stof uit appelzuur, appelpectine en Cell Boost Factor houdt het vocht effectief vast in de huid, stabiliseert de natuurlijke zuurbeschermingsmantel en versterkt de huidbarrière. De ingenieuze Cell Boost Factor weert schadelijke, externe invloeden en maakt de huid resistent tegen stress. Het unieke hydraterende concept van La Biosthétique is gebaseerd op celbiologisch niveau en heeft onmiddellijk invloed op: - de vochtbinding en vochtopslag in de huid - de door lichaamseigen mechanismen

De cel-actieve reinigingsmousse bevrijdt de huid op milde wijze van vuil en talg. Met Mousse Nettoyante blijft tegelijkertijd de natuurlijke balans van de huid behouden. Geschikt voor alle huidtypen.

  • Tenside op basis van rijstproteïne: reinigt mild en grondig op natuurlijke rijstproteïnebasis, hydrateert
  • Suikerbietenextract: zorgt voor optimale verdraagzaamheid, ook bij een gevoelige huid
  • Cel-actieve hydro-werkstof uit appelzuur, appelpectine en Cell Boost Factor: Moleculen uit de appel in de vorm van pectine, aminozuren, fruitzuren en mineralen fungeren als een waterreservoir in de huid en hebben een groot vochtbindend vermogen. Tegelijkertijd vormt appelpectine een hydraterende laag op de huid. Natuurlijk appelzuur stabiliseert de natuurlijke zuurbeschermingsmantel van de huid en versterkt de huidbarrière. De Cell Boost Factor verbetert de stevigheid van de epidermis, beschermt tegen externe stress en maakt de huid resistenter

's Morgens en 's avonds Mousse Nettoyante in de handpalm opschuimen en met draaiende bewegingen van de handen op het gezicht, de hals en het decolleté verdelen. Vervolgens het schuim grondig afspoelen met lauwwarm water.

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen beschikbaar

Beoordeel dit product

Meer producten uit de categorie Gezichts- en lichaamsverzorging

Delen op

x