By viewing the video, you agree to a data transmission to Youtube.The data processing by Youtube is governed by their privacy policy.More Information

Mooi lang haar

Van de aanzet tot de puntjes, glanzend beschermd en verzorgd: De verzorgingslijn Long Hair reageert precies op de speciale eisen van lang haar.

Lang, gezond glanzend haar is een natuurlijk sieraad. Veel vrouwen - en sommige mannen - zijn trots op elke centimeter van hun haar en zien het als een belangrijk onderdeel van hun aantrekkelijkheid. In feite is hele uiterlijk de belangrijkste accessoire om de eigen persoonlijkheid uit te drukken. Goed verzorgd, lang haar is het toppunt van jeugdige vitaliteit.


Om het van de wortels tot aan de punten mooi te houden is zorgvuldige aandacht en nauwkeurig afgestemde verzorging nodig. Een echte uitdaging, want het bovenste, nog jonge deel van het haar heeft totaal andere verzorgingseisen dan de lengtes en punten die jaren ouder zijn.


Want talloze wasbeurten, borstelen en kammen, vele uren hete föhnlucht en een enorme hoeveelheid externe stress en spanning zoals wind en weer, verwarmingslucht en blootstelling aan de zon, en de wrijving op de kleding, zijn van invloed op het oudste deel van het haar. De beschermende schubbenlaag slijt geleidelijk af, de fijne lamellen gaan open, het haar wordt ruw en de diepere lagen worden genadeloos blootgesteld aan alle negatieve invloeden.

Het resultaat: Het haar gaat snel klitten, glansverlies, broosheid en in het ergste geval haarbreuk en gespleten haarpunten.


Hier komen de premium, specifiek werkzame verzorgingsproducten van de Long Hair-lijn in beeld. Hun waardevolle bestanddelen, die zijn aangepast aan de natuurlijke haarstructuur, reageren individueel op de eisen van lang haar. Het haar krijgt weer terug wat het in de loop der jaren aan substantie heeft ingeboet. Zo blijft elk haartje over de hele lengte glanzend, gezond en natuurlijk mooi.Briljante volheid, vloeiende kracht en fris met een druk op de knop.

NIEUW:


Lang Haar Beschermende Glans Essentie -
Hoogglans in seconden

De magische formule voor glinsterende glans in seconden heet Protective Glossing Essence! Zodra de Lamellar Essence in contact komt met vochtig, pas gewassen haar, activeert de transparante, vloeibare formule de verzorgende ingrediënten, die zijn gerangschikt in dunne laagjes die lamellen worden genoemd. Zonder het haar te verzwaren, verspreiden ze zich en hopen ze zich op precies daar waar verzorging en herstel nodig zijn. Beschadigde delen van het haar worden speciaal verzorgd en hun elasticiteit wordt verbeterd. Het belangrijkste actieve bestanddeel, glucosepolyfenol, afkomstig van suikerriet en galappel, herstructureert de natuurlijke, onzichtbare film die de schubbenlaag van het haar glad en glanzend houdt. Bovendien beschermt de Long Hair Anti-Pollution werkstof met tarwezemelenextract het haar tegen milieu-invloeden. Na een ultrakorte inwerktijd is het haar gewichtloos verzorgd, verleid met een lichte, vloeiende beweging en een onweerstaanbare glans.

Protective Volumising Shampoo

De zachte micellaire shampoo reinigt het haar grondig, brengt de structuur in balans, beschermt tegen schadelijke milieu-invloeden en geeft het haar volume.


Protective Softening Shampoo

Deze zachte micellaire shampoo reinigt het haar grondig, brengt de structuur in balans, beschermt tegen schadelijke milieu-invloeden en maakt het haar soepel.


Refreshing Dry Shampoo

Het fijne rijstzetmeelpoeder in Refreshing Dry Shampoo absorbeert overtollig vet. De aanzet en lengtes worden op een natuurlijke manier opgefrist. Het haar ruikt lekker, ziet er losjes volumineus uit en is als fris gewassen.

Protective Conditioning Fluid

De Leave-In verzorgende vloeistof wordt in een handomdraai aangebracht en hydrateert het haar, brengt structuurverschillen in balans en beschermt het tegen haarbreuk, schadelijke deeltjes en andere schadelijke omgevingsinvloeden.


Weightless Conditioning Oil

De kostbare olie verzorgt lang haar met gewichtloos vocht en verzorging, maakt het glad en laat het intensief glanzen.


Protective Repair Mask

Voedende en verzorgende stoffen bouwen het haar van binnenuit op en beschermen het van buitenaf. Het werkstofcomplex Long Hair versterkt de weerstand en gaat haarbreuk en gespleten haarpunten tegen.

Growth Booster
Detangler

Growth Booster

Een krachtige mix van werkzame stoffen stimuleert en vitaliseert de haarwortels. Hun celactiviteit wordt aanzienlijk verhoogd, waardoor de haargroei aanzienlijk wordt gestimuleerd. Sporenelementen van koraal en biotine stabiliseren en versterken het nieuw gevormde haar, terwijl een tarwezemelenextract de hoofdhuid beschermt tegen schadelijke milieu-invloeden. De krachtige energieboost voor snelle en gezonde haargroei.


Detangler

Eenvoudigweg in vochtig haar gespoten, voorziet het directe verzorgingsserum het haar van voedingsstoffen en verzorgende bestanddelen van de aanzet tot aan de punten, brengt de structuur in balans en maakt ruwe oppervlakken glad. Een vochtinbrenger minimaliseert haarbreuk bij het kammen. Vochtig haar wordt optimaal beschermd en ontklit, de kam glijdt soepel en gemakkelijk door de lengtes, het haar is zacht en glanzend.