Start zoom

Gezichts- en lichaamsverzorging

Spa Le Deodorant Intensif

Artikelnr. 002954

Snel Overzicht

De hele dag langdurige frisheid en effectieve werking: Deodorant met de harmoniserende geurcompositie van de wellness-lichaamsverzorgingslijn Spa.

Wees de eerste om dit product te waarderen

75ML

Levertijd 1-3 werkdagen

€ 21,00
Basisprijs per 100 ML: € 28,00 Incl. BTW, excl. Leveringkosten

Levertijd 1-3 werkdagen

  • of

Ga voor een deskundig en persoonlijk advies naar uw La Biosthétique-salon.

Mild en effectief

Uit de verzorgingslijn Spa, die verleidelijk geurt naar groene limoen, karaktervolle noten van basilicum, citroengras en roze peper, vanille en cedernoten: Le Deodorant Intensif Spa zorgt voor langdurige frisheid en werkt intensief tegen onaangename geurtjes. De speciale formule is mild voor de huid en beperkt overtollige zweetvorming gedurende de dag, zodat geen onaangenaam vochtig gevoel ontstaat. De transpiratie wordt verminderd maar niet geblokkeerd. Het ingrediënt glycerine verzorgt en voelt prettig aan op de huid. Kaoline zorgt voor doge oksels en gaat onaangename geurtjes tegen. Geschikt voor ieder huidtype.

De hele dag langdurige frisheid en effectieve werking: Deodorant met de harmoniserende geurcompositie van de wellness-lichaamsverzorgingslijn Spa.

  • Aluminumchlorohydraat beperkt de zweetvorming
  • Glycerine zorgt voor een prettig aanvoelende huid
  • Kaoline absorbeert vocht en onaangename geurtjes
  • Geuressences met de fruitig-frisse kick van groene limoen, gevolgd door aromatische noten van basilicum, citroengras en roze peper, en een zinnestrelend, langhoudend akkoord van vanille en houtachtige cedernoten zorgen voor pure ontspanning

Na het douchen rechtstreeks aanbrengen op de gereinigde, droge okselhuid. Gebruik de deodorant niet direct na het scheren om huidirritaties te voorkomen.

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen beschikbaar

Beoordeel dit product

Meer producten uit de categorie Gezichts- en lichaamsverzorging

Delen op

x