Poppy Purple

Ze is — veeleisend, waakzaam en soms zelfs
een beetje gevaarlijk.

Teint

Voor een perfecte en gelijkmatige teint de Extreme Stay Foundation met het sponsje licht dekkend aanbrengen en goed verdelen. Met de qua kleur bijpassende Teint Correcteur de resterende onregelmatigheden corrigeren. Om een zijdematte finish te krijgen zonder extra kleur aan te brengen, brengt u de Translucent Compact Powder aan met de poederkwast of het meegeleverde sponsje.

Ogen

Met de nieuwe Eye Performer Poppy Purple, beginnend in de binnenste ooghoek en doorlopend over de plooi van het ooglid langs de arcadeboog, trekt u een lijn die naar boven en naar buiten eindigt. Vanaf het einde van deze lijn wordt een verbinding gemaakt met de buitenste ooghoek van het oog. Vul het getekende vlak met de pen op en vervaag in het midden van het beweegbare ooglid met de blender of uw vinger. Vul het resulterende vrije gebied van het beweegbare ooglid met Silky Eyes Fawn Pink op maar behoud een zachte contour. De glinsterende beige – roze kleur past heel goed bij de nuance van Poppy Purple. Gebruik de bijpassende Perfect Volume Black om de wimpers aan te zetten en de oogmake – up af te ronden.

Wenkbrauwen

Gebruik de Automatic Pencil for Brows om de wenkbrauwen harmonieus na te tekenen en kleine openingen op te vullen om zo mooie en gelijkmatig vormgegeven wenkbrauwen te creëren. Borstel en fixeer vervolgens de wenkbrauwen met de Care & Fix Lash Conditioner.

Blush

Kies de juiste Highlighter Trio, afhankelijk van de onderliggende huidskleur. Breng voor een stralende huid de lichte tinten van de Highlighter Trios aan op de wangen en breng de donkere kleur van het trio onder de wang aan om het gezicht zo gemakkelijk te modelleren.

Lippen

Breng de nieuwe en comfortabele Liquid Lipstick Satin Rose met zijn zijdematte textuur aan op decontouren met lippenseel nr. 12 om volle en intensieve lippen te creëren.

Nagles

De Brilliant Nail Rusty Rose rondt de geraffineerde en moderne look af. Voor extra glans en duurzaamheid verzegelen met de Brilliant Nail Top Coat.

Get dressed-up in make-up:

1. Teint Correcteur 03 Honey

Artikelnr. 021638

Snel Overzicht

De camouflagecrème Teint Correcteur dekt, corrigeert en verzorgt in één.

3Gr

Levertijd 1-3 werkdagen

€ 23,00
Basisprijs per 1 Gr: € 7,67 Incl. 21% BTW, excl. Leveringkosten

Levertijd 1-3 werkdagen

  • of

Ga voor een deskundig en persoonlijk advies naar uw La Biosthétique-salon.

Delen op

x