Pink Salmon

Ze is — grandioos, wonderbaarlijk en betoverend.

Teint

De delicate maar sterke look vereist een lichte en heldere teint. Breng Teint Naturel aan met Foundation Brush nr.3 en werk het in met uw vingers. Om te fixeren brengt u Silky Mineral Powder aan met eenpoederkwast.

Ogen

Breng de lichtste tint van de Highlighter Trio Rose ( of indien gewenst Gold ) aan op het beweegbare ooglid van de binnenste ooghoek naar buiten toe en maak het oog lichter. Neem vervolgens de donkere kleur van het trio op met het oogschaduwborsteltje nr. 13 en breng het vanaf de buitenste ooghoek naar het midden van het ooglid aan. Voor meer contouren op het oog Magic Shadow 47 Smooth Cappuccino aanbrengen op de ooglidplooi en uitvagen. Gebruik dezelfde kleur om een lichte schaduw op het onderste ooglid te creëren. Breng wat Mascara Perfect Volume Brown aan op de bovenste en onderstewimpers.

Wenkbrauwen

Teken de wenkbrauwen licht na met de juiste tint van de Automatic Pencil for Brows en met de wenkbrauwborstel nr. 6 uitvagen om een brede maar zachte vorm te creëren. Vervolgens met Care & Fix Lash Conditioner fixeren.

Blush

Voor een bronzing effect met de bijpassende kleur van de Sunsation de jukbeenderen bijwerken en licht richting het voorhoofd uitvagen. Breng de nieuwe Highlighter Trio Rose ( of Gold indien gewenst )aan boven de Sunsation op de jukbeenderen en in een opwaartse boog tot boven de wenkbrauwen aanbrengen. Voor extra accenten kunt u de lichtste kleur van het trio aanbrengen op de brug van de neus, het lippenhart en het midden van de kin. Het decolleté en de schouderpartij kunnen ook met een glansje worden bedekt.

Lippen

Blikvanger van deze look is de True Color Lipstick Pink Salmon. Breng royaal aan met een lippenpenseel en kleur de omtrek in. Als u liever een lichter alternatief wilt, kies dan voor de nieuwe Cream Gloss Pink Veil.

Nagles

De nagels zijn afgewerkt met twee lagen van de nieuwe Brilliant Nail Blush, een zachte en vrouwelijkebeige tint. Als een verfijnd contrast met de glinsterende huid wordt de nagellak afgerond met de Matt Top Coat.

Get dressed-up in make-up:

1. Teint Naturel 05 Sunny

Artikelnr. 021633

Snel Overzicht

De zachte anti-aging make-up versmelt met de huid en zorgt voor een onberispelijke sneeuwwitje teint.

30ML

Levertijd 1-3 werkdagen

€ 39,00
Basisprijs per 100 ML: € 130,00 Incl. 21% BTW, excl. Leveringkosten

Levertijd 1-3 werkdagen

  • of

Ga voor een deskundig en persoonlijk advies naar uw La Biosthétique-salon.

Delen op

x