Ocean Bay

Ze is — mysterieus, verleidelijk en kieskeurig.

Teint

Een stralende teint wordt bereikt met deze verleidelijke look met de Sun Care Foundation met SPF 20. Werk goed in met de meegeleverde make – upspons. Als er nog oneffenheden of roodheid zichtbaar zijn, gebruikt u de juiste Teint Correcteur om de huid egaal te laten lijken.

Ogen

Silky Eyes Fawn Pink aanbrengen op de onderste wimperlijn en vervagen met uw vingers. Ook op het bovenste ooglid aanbrengen en uitvagen tot aan de wenkbrauwen, zodat de ogen er groter en stralend uitzien. De Magic Shadow 47 Smooth Cappuccino voegt meer diepte toe door met het oogschaduwborsteltje nr. 13 een schaduw in de plooi van het ooglid te plaatsen. Om de ogen meer intensiteit te geven, vult u met Pencil for Eyes Khol Silk de waterlijn op, vervolgens laat u het licht overlopen in de onderste wimpers. Vervolgens met de nieuwe Eye Performer Ocean Bay het oog volledig langs de bovenste en onderste wimperlijn omranden en aan het einde van het oog in een rechte lijn naar buiten verlengen. Voor de harmonie van de kleuren plaatst u dit potlood ook op de waterlijn over de bestaande Pencil for Eyes. Om de oogmake – up compleet te maken, zet u de wimpers boven en onder aan met de Perfect Style Mascara.

Wenkbrauwen

Discrete wenkbrauwen accentueren de verleidelijke oogmake – uplook. Sluit kleine openingen in de wenkbrauwen met de Automatic Pencil for Brows met de wenkbrauwborstel nr. 6 en borstel ze vervolgens in de gewenste vorm.

Blush

Sunsation Honey zorgt voor een warme zomerse teint. Gebruik de rougekwast nr. 2 om het gezichtvoorzichtig te omlijsten. Als glamoureus accent plaatst u de lichte tonen van het rosé of gouden highlightertrio op de lichtpunten van het gezicht ( bovenste jukbeen, wenkbrauwbot, voorhoofd,neusbrug,  cupidoboog van de lippen en / of het midden van de kin ).

Lippen

De nieuwe Liquid Lipstick Sweet Truffle maakt een eenvoudige maar intensieve applicatie van kleur met een matte afwerking mogelijk. Met de vingers op de lippen deppen en met het lippenborsteltje de contouren van de lippen lichtjes aanvullen.

Nagles

De glinsterende Brilliant Nail Rusty Rose biedt een perfect samenspel.

Get dressed-up in make-up:

1. Sun Care Foundation 42 Beige

Artikelnr. 021507

Snel Overzicht

Met beschermingsfactor 50 en UVA-filter: Sun Care Foundation geeft direct een zomerse teint met een zachte gloed, zonder de huid te verzwaren

9Gr

Levertijd 1-3 werkdagen

€ 37,00
Basisprijs per 1 Gr: € 4,11 Incl. 21% BTW, excl. Leveringkosten

Levertijd 1-3 werkdagen

  • of

Ga voor een deskundig en persoonlijk advies naar uw La Biosthétique-salon.

Delen op

x