Modern Blue

Verleidelijk : uw teint heeft een zomerse gouden gloed, uw lippen glanzen in een modern metaaloranje–rood, maar alle blikken richten zich maar op één ding : uw ogen. Het iriserende blauwgrijs doet denken aan de fascinerende diepte van de zee. Modern & sexy !

Teint

De soepele textuur van Teint Frais, die perfect met de huid versmelt en voor een zachte tint zorgt, is bijzonder geschikt voor een zomerse, lichte teint. Breng de getinte dagcrème eenvoudig aan met uw vingers en werk het licht in de huid. Breng een kleine hoeveelheid Earth Glow Gel discreet aan op de wangen en de slapen om een licht zomerstintje te krijgen.

Augen

Deze look richt zich in het bijzonder op de speciale en stralende oogmake–up. Breng de nieuwe, blauwgrijze Silky Eyes Steel Blue aan op de onderste en bovenste oogleden en vaag het licht uit. Als highlight voor de ogen creëert de diepblauwe Eye Performer Blue Lagoon een lichtgevende rand rond de bovenste en onderste wimperlijn, waardoor de ogen nog groter lijken. De oogmake – up krijgt een perfecte finish door de wimpers op te maken met meerdere lagen mascara Perfect Volume Blue.

Wenkbrauwen

De wenkbrauwen moeten in deze krachtige zomerse look iets minder worden benadrukt, zodat ze de expressieve oogmake–up niet overtreffen. Vul daarom kleine openingen in de wenkbrauwen alleen op met Automatic Pencil for Brows en breng ze in de gewenste vorm met de geïntegreerde wenkbrauwborstel.


Wangen

Ondersteun de met Teint Frais en Earth Glow Gel verkregen zomerse teint met een vleugje Tender Blush Passion Rose als rouge op de wangen.

Lippen

Bijpassend bij de stralende oogmake–up van de look wordt de nieuwe Sensual Lipstick B234 Sunset op de lippen aangebracht met de La Biosthétique lippenseel nr. 12 of lichtjes opgedept met een vinger. Afhankelijk van de toegepaste intensiteit, straalt de schitterende lippenstift in een metaalachtig glinsterend oranjerood.

Nagels

Deze look wordt ook afgerond met het intensieve roze van de Brilliant Nail Pink Magenta, dat goed verzorgde handen de finishing touch geeft.

Get dressed-up in make-up:

1. Teint Frais 104 Gold Beige

Artikelnr. 021562

Snel Overzicht

De lichte, gekleurde dagcrème Teint Frais versmelt met de huid en tovert een onberispelijke, stralende teint te voorschijn.

30ML

Levertijd 1-3 werkdagen

€ 29,50
Basisprijs per 100 ML: € 98,33 Incl. 21% BTW, excl. Leveringkosten

Levertijd 1-3 werkdagen

  • of

Ga voor een deskundig en persoonlijk advies naar uw La Biosthétique-salon.

Delen op

x