Fresh Orange

Lentefris : met subtiel blozende wangen en fruitig mandarijn–oranje op de lippen is deze look ideaal voor de eerste lentedagen. Sterk benadrukte wenkbrauwen en een moderne wet look in macadamia – bruin rondom de ogen zorgen voor een natuurlijk frisse maar intense blik. Charming & fresh !

Teint

Met name in de lente heeft de huid, die door de winter nog bleek en ongebruind is, een betrouwbare bescherming tegen UV–straling nodig. Sun Care Foundation heeft een UV – filter met SPF 50 en UVA–bescherming en geeft uw teint een delicate, zomersbruine tint zonder de huid te verzwaren. Met een make–upsponsje gelijkmatig op de huid aanbrengen. Voor een zijdematte afwerking zonder extra kleur aan te brengen, brengt u het nieuwe Translucent Compact Powder aan over de foundation met het meegeleverde sponsje of een poederkwast.

Ogen

Breng de Eyeshadow Pen Macadamia royaal aan op het beweegbare ooglid en omrand het oog op de onderste wimperlijn en vervaag licht met een penseel. Dit geeft de oogmake–up een moderne uitstraling. Breng vervolgens mascara Perfect Volume Black aan op de bovenste en onderste wimpers, zodat de ogen optisch groter lijken.

Wenkbrauwen

Maak de wenkbrauwen eerst optisch dichter met Automatic Pencil for Brows en fixeer ze vervolgens met de borstel met Care & Fix Lash Conditioner in de gewenste richting. In deze look kunnen de wenkbrauwen iets intenser worden benadrukt.   


Wangen

Passend bij de look krijgen de wangen een delicate frisheid met Tender Blush Soft Orange.

Lippen

Gebruik Automatic Pencil for Lips LL35 Poppy Orange om de lippen voor te bereiden op het aanbrengen van de kleur en om de vorm van de lip te definiëren en harde contouren zacht te maken door zachtjes uit te vagen tot het midden van de lippen. Breng vervolgens de oranje lippenstift Color Care Hot Mandarin met een penseel aan op de lippen. Door de verzorgende kern worden kleur, glans en verzorging gecombineerd en de actieve bestanddelen beschermen de lippen tegen uitdroging. Als een lichter alternatief voor Color Care Hot Mandarin kan de nieuwe Cream Gloss Lychee Sorbet ook worden gebruikt als lipmake–up.

Nagels

De nagels worden met Brilliant Nail Pebble Stone gelakt, die deze elegante look compleet maakt met zijn spannende bruin–grijze tint.

Get dressed-up in make-up:

1. Sun Care Foundation 42 Beige

Artikelnr. 021507

Snel Overzicht

Met beschermingsfactor 50 en UVA-filter: Sun Care Foundation geeft direct een zomerse teint met een zachte gloed, zonder de huid te verzwaren

9Gr

Levertijd 1-3 werkdagen

€ 37,00
Basisprijs per 1 Gr: € 4,11 Incl. 21% BTW, excl. Leveringkosten

Levertijd 1-3 werkdagen

  • of

Ga voor een deskundig en persoonlijk advies naar uw La Biosthétique-salon.

Delen op

x