Exotic Pink

Exotisch moment : een rokerige, lichtgroene contour rond het onderste ooglid en exotisch, glanzend flamingo – roze op het bovenste ooglid maken deze oogmake – up een eyecatcher voor dag en nacht. Lippen in Dragonfruit en een stralende teint ronden deze look af. Mysterious & exotic !        

Teint

Breng voor een zijdezachte huid en een lichte tot gemiddelde dekking een vleugje Teint Naturel met de La Biosthétique make–upkwast nr. 3 gelijkmatig aan op wangen, voorhoofd en kin en vaag uit in de richting van de oren en hals. Om de foundation te fixeren licht afpoederen met Silky Mineral Powder.

Ogen

Bereid het beweegbare ooglid voor met Magnefix!, breng dan de nieuwe roze Magic Shadow Mono 44 Flamingo royaal aan en vaag het zacht over de ooglidplooi naar boven uit. Breng vervolgens de nieuwe Silky Eyes Fern aan op het onderste ooglid en werk licht in met de La Biosthétique oogschaduwpenseel nr. 5. Gebruik de Pencil for Eyes Khol Silk om de hele waterlijn donkerder te maken, werk het in de onderste wimperlijn en laat het bij de buitenste ooghoek naar buiten uitlopen. Om de oogmake – up af te ronden, kunt u de bovenste en onderste wimpers accentueren met mascara Perfect Style.

Wenkbrauwen

Gebruik het wenkbrauwpenseel Automatic Pencil for Brows om de haartjes in een natuurlijke vorm te brengen en werk ze eventueel licht bij met de juiste kleur pen.


Wangen

Om de zomerse look nog meer te benadrukken, kunt u subtiel een vleugje Sunsation Honey op de jukbeenderen aanbrengen.

Lippen

Breng de nieuwe Cream Gloss Dragonfruit gelijkmatig aan op de lippen met uw vingers. Dit geeft de look een delicate, glanzende finish. Als dekkend en verzorgend alternatief kan de Color Care Dusky Pink worden gebruikt. Met een penseel op de lippen aanbrengen.

Nägel

De Brilliant Nail Pink Magenta vormt met zijn krachtige kleur roze een harmonieuze tegenhanger van de lipmake–up.

Get dressed-up in make-up:

1. Silky Mineral Powder 20 Skin

Artikelnr. 018367

Snel Overzicht

Het losse minerale poeder fixeert de make-up en tovert met pure minerale pigmenten een huid te voorschijn die zo zuiver, fris en luxueus is als de puurste zijde.

13Gr

Levertijd 1-3 werkdagen

€ 27,50
Basisprijs per 100 Gr: € 211,54 Incl. 21% BTW, excl. Leveringkosten

Levertijd 1-3 werkdagen

  • of

Ga voor een deskundig en persoonlijk advies naar uw La Biosthétique-salon.

Delen op

x