SPA ACTIF

Zorg voor lichaam en ziel activeren

Ontspannen maakt je twee keer zo stralend. Aangezien dit ook van toepassing is op onze huid, is dit het perfecte moment om uw huid te verwennen met onze Spa Actif-reeks.

Ongeacht of we dames of heren zijn en ongeacht onze leeftijd, we moeten allemaal de tijd nemen om ons af en toe te ontspannen. Dit voelt niet alleen goed, maar maakt ons ook gelukkiger, gezonder en actiever. Je kunt deze positieve effecten nu ook op je huid laten werken! Het activerende Spa Actif wellness-assortiment voor lichaamsverzorging combineert alles wat nodig is voor een gezonde, aantrekkelijke en gelijkmatige huid en betovert de zintuigen met zijn frisse geurcombinatie.

Het recept voor succes

Trakteer uw huid op een pauze: zeegras, groene microalgen en zeewater zijn enkele van de activerende ingrediënten die de huid voorzien van een gezonde microflora. Samen vormen ze het verzorgende Spa Actif-complex, waardoor zelfs een droge huid snel zacht en glad aanvoelt. Vooral de groene microalgen hebben een indrukwekkend liffend effect dat resuleert in een jongere en frissere teint. Bovendien verstevigt een verstevigend complex van atrisjoketract, fructan, cafeïne en xanthine het bindweefsel en heeft het een bijzonder effectieve impact op probleemzones.

Een traktatie voor de zintuigen

Deze combinatie zorgt voor een unieke activerende en frisse geur die uw zintuigen stimuleert zonder te lang op de huid te blijven hangen. De selecte samenstelling van groene limoen, framboos, basilicum, bloemrijke waterlelie, violet, orchidee, cederhout en mops klinkt niet alleen uniek, maar is echt uniek, een rustgevende ervaring voor al uw zintuigen.

Het ultieme duo voor een zachte huid

Het ultieme duo voor een zachte huid

Zorg voor je huid met Sea Salt Scrub voor het lichaam. breng na het scrubben de rijke en verzachtende Rich Firming Body Crem aan, die de huid van uw lichaam verstevigt en cellulitis bestrijdt.

To the Sea Salt Scrub

To the Rich Firming Body Cream

Verfrissing en verzorging

Je handen vinden het ook leuk om af en toe wat verfrissing en de juiste verzorging te krijgen. Handwas is het ideale product om aan deze wens te voldoen. Je kunt dan de gladmakende Lifting Care voor Décolleté en Hands care cream gebruiken om een ​​mooie egale teint op je decolleté en handen te krijgen.

To the Hand Wash

To the Lifting Care for Decollte and Hands

Goedemorgen, prachtige dag!

Voel de frisheid: met de verfrissende douchegel voor lichaam en haar kunt u uw dag 's ochtends nog fitter en actiever starten of 's avonds uw batterij opladen. Geniet van de frisse geuressenties en trakteer uzelf op een ontspannend verwenmoment.

To the Shower Gel

Een overzicht van alle wellness-lichaamsverzorgingsproducten in het Spa Actif-assortiment:

1. Sea Salt Scrub

Artikelnr. 003463

200ML

Levertijd 1-3 werkdagen

€ 30,00
Basisprijs per 100 ML: € 15,00 Incl. 21% BTW, excl. Leveringkosten

Levertijd 1-3 werkdagen

  • of

Ga voor een deskundig en persoonlijk advies naar uw La Biosthétique-salon.

Delen op

x