Perles Hydro-Vitalié

Anti-Pollution

Bescherm uw huid tegen vrije radicalen met de anti-pollution hydraterende gel Perles Hydro-Vitalité van Méthode Régénérante.


Vrije radicalen zijn de grootste vijand van onze huid. Ze ontstaan door externe factoren als uv-straling, fijnstof en uitlaatgassen, door leefstijlfactoren als voeding, nicotine en alcohol, maar ook door natuurlijke processen binnenin het lichaam. Ons lichaam is tot op zekere hoogte in staat deze radicalen met behulp van de eigen afweermechanismes te neutraliseren. Raakt dit vermogen echter uitgeput, kunnen de vrije radicalen alle structuren in onze cellen beschadigen. En juist de huid, als onze eerste verdediging tegen externe factoren, heeft actieve ondersteuning nodig om dit soort uitdagingen het hoofd te bieden.  


Anti-pollution en SPF

Zonbescherming is de bodyguard van een gezonde huid, omdat de uv-stralen in zonlicht een directe impact uitoefenen op onze huid. Ze zorgen er bijvoorbeeld voor dat deze verbrandt, en stimuleren de vorming van vrije radicalen. Deze effecten worden bovendien in toenemende mate versterkt door milieuvervuilende stoffen die zich aan de huid hechten, met celschade en vroegtijdige huidveroudering tot gevolg. Vandaar dat de huid effectieve bescherming nodig heeft tegen schadelijke invloeden van buitenaf.  


Een beschermend schild voor een stralende huid

De voedende anti-pollution hydraterende gel Perles Hydro-Vitalité voorziet de huid onmiddellijk en langdurig van intensieve hydratatie, beschermt tegen schadelijke factoren en gaat zo vroegtijdige huidveroudering tegen. De ingekapselde plantenextracten verspreiden zich als een beschermend schild over de huid en voorkomen zo dat milieuvervuilende stoffen zich aan de huid kunnen hechten. Tegelijkertijd wordt de huidbarrière versterkt. De innovatieve formule heeft een intensief hydraterend effect dat dankzij een combinatie van rode algenextracten en zeezout tot diep in de huid doordringt. Vocht wordt langdurig in de epidermis ingesloten en de huid krijgt direct een gladdere, zachtere, stevigere en vollere uitstraling – vergelijkbaar met het effect van een behandeling met hyaluronzuur. De grauwe sluier wordt van de huid gelicht en maakt plaats voor een stralende teint.

huidoppervlak gedurende de dag

zonder Perles Hydro-Vitalité

huidoppervlak na reiniging

met Perles Hydro Vitalité

huidoppervlak na reiniging

Gebruik van Perles Hydro-Vitalité

Het product is geschikt voor zowel de jonge als rijpere huid en voor ieder huidtype. De hydrogel kan als een serum onder of over uw verzorgende crème worden aangebracht om het anti-agingeffect te ondersteunen, is daarnaast ook zeer geschikt als basis voor make-up en kan overdag op elk gewenst moment opnieuw worden aangebracht. Bovendien verbetert de hydrogel de werking van aanvullend aangebrachte uv-filters. Breng de hydrogel bij voorkeur aan na de dagelijkse reiniging met een milde, maar effectieve reinigingsmelk en tonic.

1. Perles Hydro-Vitalité

Artikelnr. 003282

30ML

Levertijd 1-3 werkdagen

€ 87,00
Basisprijs per 100 ML: € 290,00 Incl. 21% BTW, excl. Leveringkosten

Levertijd 1-3 werkdagen

  • of

Ga voor een deskundig en persoonlijk advies naar uw La Biosthétique-salon.

Delen op

x